To je to što me zanima!

Jennifer dečku: Ti bi ljetovao bez mene? Neće ići , dragi moj

PRVI ZAJEDNIČKI ODMOR Aniston s dečkom Jasonom putuje namrgođena, a Liz Hurley svojega gleda poput šiparice. Bivši kriketaš ne može bez Lizine šminke
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley (46) s dečkom Shaneom Warneom (41) otputovala je iz Londona na odmor u Južnoafričku Republiku. Kako im na odmoru ništa ne bi nedostajalo, zaljubljeni par ponio je šest kofera odjeće i dvije torbe šminke. Prije puta oboje su pokazali preplanulu put, a Shane je čak skratio kosu i izbijelio zube. Bivši igrač kriketa na usne je stavio i glumičino sjajilo. Britanski mediji raspisali su se kako je Australac ovisan o šminki i da redovito upotrebljava maskaru.

- Njegove oči su prirodno takve. Izgleda mlado jer se zdravo hrani i redovito vježba – napisala je Elizabeth Hurley na Twitteru.

Istodobno je na londonskom aerodromu s dečkom Justinom Therouxom (39) bila i Jennifer Aniston (42). Čekajući let za Los Angeles, namrgođena glumica dečka je čvrsto držala za ruku. Očito im nije bilo drago što su ih dočekali fotografi pa su oči sakrili sunčanim naočalama. Za razliku od Elizabeth i Shanea, Jennifer i Justin sa sobom su od prtljage nosili samo jednu torbu, a Aniston je preko ramena nabacila samo crnu torbicu.

Bivši kriketaš ne može bez Lizine šminke

Shaneove usnice sjajile su se više nego Lizine. Preplanulo lice kriketaš je pokrio puderom. Prije odmora par će u Johannesburgu sudjelovati u humanitarnoj akciji za pomoć ženama oboljelima od raka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • remi00 23.07.2011.

    super je ovaj od liz -.-'' mili bože

  • Nanana90 23.07.2011.

    Aniston mi inače djeluje kao totalni posesivni kompleksaš

  • dusansk 22.07.2011.

    bull shit

Komentiraj...
Vidi sve komentare