To je to što me zanima!

Jennifer Garner: Moj muž Ben Affleck ima čudesnu spermu

Glumica je u talk showu progovorila o svojim roditeljskim manama. Šalila se na račun sperme supruga Bena i rekla da joj se sinčić još nije pomokrio u oko
Vidi originalni članak

Holivudska glumica oduševila je publiku tijekom gostovanja u talk showu Ellen DeGeneres šaleći se na račun svojih roditeljskih mana.

- Ne planiram imati više djece, no moj suprug ima čudesnu spermu - izjavila je Jennifer Garner (40) koja ima troje djece s Benom Affleckom (40).

Komentirala je kako je njihov sedmomjesečni sinčić Samuel drugačiji od njihovih dviju kćeri kada su bile te dobi.

- Da, nije mi se pomokrio u oko - rekla je Jennifer i izazvala smijeh u studiju.

- Samuel je trenutačno savršeno dijete jer se ne miče puno. Dobro spava, a kad je budan puno se smije. Misli kako sam ja super zabavna. Što više mogu poželjeti - rekla je glumica. 

Ispirčala je kako se njihove dvije kćeri obožavaju s Benom igrati čajanke.

- On samo sjedi i doslovno spava, a one misle kako se nezaboravno provode s njim - šalila se Jennifer na račun njihovih roditeljskih vještinja. Zaključila je kako bi mogla dobiti poduke iz roditeljstva od Angeline Jolie i Brada Pitta.

- O čovječe. Popričat ćemo s Bradom i Angelinom, čini mi se da oni znaju sve o tome - zaključila je Jennifer i dodala da svoje dijete ponekad zove Shiloh po Angelininoj kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • _petra_ 28.09.2012.

    gluposti....

  • feba 28.09.2012.

    A gledaj komentara na riječ ,,sperma,, a žena samo ima dobar filing za humor.

  • ZOOM_1 28.09.2012.

    Jedna od rijetkih glumica koja je izgleda stvarno normalna, jednostavna žena. Nekao mi se čini da je njihov život svjetlosnim godinama udaljan od života ostalih holivudskih parova. I to u pozitivnom smislu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare