To je to što me zanima!

Jennifer Lawrence: Nisam se dugo seksala, penisi su opasni

Lawrence je zvijezda aktualnog kino hita 'Crveni vrabac' gdje je prvi puta snimila scenu u kojoj je potpuno gola. Glumica je 2014. bila žrtva hakera kada su njezine golišave fotografije kružile internetom
Vidi originalni članak

Oskarovka Jennifer Lawrence (27) u nedavnom intervju za magazin The Sun priznala je da privatno zapravo vrlo povučena te strahuje od spolnih bolesti, zbog čega rijetko stupa u intimne odnose. 

SVE PRIZNAO Muškarac koji je ukrao golišave 'fotke' Jen Law ide u zatvor

- Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa, ali zapravo ništa ne poduzimam kad treba doći do akcije. Seksala sam se samo s muškarcima s kojima sam bila u vezi. Zapravo se jako bojim i strahujem od spolnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prije spolnih odnosa poslala na liječničke testove. Penisi su opasni - rekla je glumica te dodala kako ne voli bilo kakav fizički kontakt te mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.

- Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da se jako dugo nisam seksala. Teško je to, pogotovo u ovom svijetu. Voljela bih uskoro nekoga pronaći i biti sretna u vezi - objasnila je Lawrence koja je iz posljednje veze s redateljem Darrenom Aronofskyjem (47) izašla u studenom prošle godine.

NAKON GODINU DANA Pukla ljubav: Prekinuli Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky

Osim toga, Lawrence je zvijezda aktualnog kino hita 'Crveni vrabac' gdje je prvi puta snimila scenu u kojoj je potpuno gola. Nije bila  zabrinuta zbog golotinje, već se brinula kako će izgledati njene bradavice na ekranu jer je na setu bilo jako vruće.

- Mislila sam da izgledaju preveliko - rekla je Jennifer, gostujući u emisiji Ellen DeGeneres. Glumica je 2014. bila žrtva hakera kada su njezine fotografije na kojima je gola, kružile internetom.

Dok slavna glumica traži novu ljubav njen bivši dečko Darren Aronofsky nije dugo patio nakon prekida, te je našao novu djevojku, 26-godišnju britansku manekenku Suki Waterhouse, s kojom je viđen prije mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 16.03.2018.

    moj lijeci, javi se!

  • strmi007 10.03.2018.

    Sve viđeno kod nje,tako da joj je svejedno hoće li imati nude scenu ili ne

  • komentator__Luka 09.03.2018.

    ima penofobiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare