To je to što me zanima!

Jennifer Lopez: Mama me znala 'prebiti' dok sam bila dijete...

Pjevačica je priznala je da nije bila usredotočena na školu, rekavši da ju je ometao ples, što je izazvalo napetost između majke i kćeri. Nakon teške svađe Jennifer je s 18 godina otišla od kuće
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (52) progovorila je o svom kompliciranom odnosu s majkom Guadalupe Rodriguez (76). Tvrdi da ju je majka 'tukla' dok je bila dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lopez opisuje svoju majku kao 'kompliciranu' osobu, iako je njihov odnos sada puno bolji nego što je bio tijekom njenog odrastanja.

- Ona je učinila što je morala učiniti da preživi, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo tvrdom. Ona bi me prebila - izjavila je Jennifer u svom novom dokumentarcu za Netflix pod nazivom 'Halftime'.

Njena majka se također pojavljuje u filmu i priznaje da je bila stroga prema Jennifer i njezinim dvjema sestrama, Leslie i Lyndi

POZIRALA U BIKINIJU Alex Rodriguez našao zamjenu za J. Lo: Ima 25 godina i bujne obline identične latino divi

- Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nije trebalo biti kritično. To je bilo samo da ti pokažem da možeš bolje - Rodriguez je rekla u filmu.

Pjevačica je priznala je da nije bila usredotočena na školu, rekavši da ju je ometao ples, što je izazvalo napetost između majke i kćeri.

- Moja mama je rekla: 'Ako ćeš živjeti u ovoj kući, moraš završiti školu' - prisjetila se Lopez koja se jedne noći samo posvađala s majkom i otišla od kuće s 18 godina.

Rodriguez je izjavila da je oduvijek željela da se njezine tri kćeri obrazuju kako se ne bi oslanjale na muškarce.

- Bila sam daleko od savršene majke. Jedinu stvar koju uvijek mogu reći, sve što sam radila, radila sam u njihovom najboljem interesu - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • melonne 18.06.2022.

    Nekad riječi znaju boljeti više od batina....

  • bosanac1990 18.06.2022.

    al sam znao dobit da ponekad nisam mogao sjedit na guzici danima.hhahahha al nikad nisam dobio bez razloga i hvala im na tome.tko zna sta bi bilo od mene da nisu takvi bili.ostali moji skolski frendovi pola su propalice postale .neki su roditeljima slali socijalnu jel et dobili jedan samar itd

  • 18.06.2022.

    Nema boljeg odgoja nego kad verbalnim putem imaš autoritet kod djeteta, ali zanimljiva je činjenica da nitko nije ostao traumatiziran od malo "zasluženih" batina, dok ove sadašnje generacije odrastaju pretežno u bes.ičmenjake.

Komentiraj...
Vidi sve komentare