To je to što me zanima!

Jennifer Lopez pozirala u Miami Beachu s policajcima: 'Samo je jedan pravi, dobre stvari stižu'

Kada ne snima spotove, J. Lo uživa u društvu novog starog dečka Bena Afflecka. Par je napokon potvrdio da su zajedno. Papaazzi su ih uhvatili dok su išli na romantičnu večeru u jedan restoran u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) fotografirala se sinoć s policajcima koji su je štitili na snimanju novog spota u Miamiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za tu priliku obukla je kratke hlačice bijelu otkopčanu košulju i jasno vidljivi srebrni grudnjak. Dugu kovrčavu smeđu kosu ukrasila je crvenom šiltericom.

Zadovoljni policajci nisu skidali osmijeh s lica nakon poziranja s popularnom 'J.Lo'.

- Samo je jedan pravi. Dobre stvari dolaze - poručila je pored objave sa seta pjevačica. Brojni pratitelji imali su samo riječi pohvale za njen stajling.

LJUBAV PONOVNO CVJETA Osmijeh sve govori: Ben Affleck zadovoljan napustio kuću J.Lo

Nedavno je Jennifer priznala da su ona i Ben Affleck ponovno zajedno iako su nekoliko tjedana skrivali romansu od drugih. Pjevačica je tako pronašla sreću u zagrljaju svog bivšeg dečka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Južni vjetar 11.06.2021.

    Tužno je kad se žena njene slave, novca i godina u grudnjaku i gaćama pojavi i javnosti. Pa da je i najljepša i najzgodnija na svijetu. A nije.

  • 11.06.2021.

    Žena je zakon.

  • 11.06.2021.

    Ne vidim problem u njenim listovima a ne izgleda ni ko ofucana stara krpa. A odlicno vidim. Izgleda super. To sto nekima smeta sto izgleda super je drugi par rukava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare