To je to što me zanima!

Jennifer Lopez 'rasturila' ples oko šipke: Bilo je suza i znoja

Za ples oko šipke treba imati snagu. To je vrsta umjetnosti koja zahtijeva puno truda. Početničke treninge prate suze, znoj i masnice, ali Jennifer je bila najbolja učenica s kojom sam ikad radila, rekla je mentorica Johanna
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) karijeru je počela kao plesačica, a to je umijeće pokazala u novom filmu 'Prevarantice s Wall Streeta'. Zbog uloge Ramone, šefice striptizeta, dobila je same hvalospjeve. Svjetski mediji već su se raspisali da će zasigurno Jennifer konkurirati za prestižnu filmsku nagradu Oscar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jennifer ne krije da se puno pripremala za ulogu. Čak je i javno podijelila kako su izgledale njezine pripreme. Trenirala je s profesionalnom plesačicom Johannom Sapakie. J.Lo je u sva tri doma, Miamiju, Los Angelesu i New Yorku, ugradila šipke kako bi mogla plesati oko njih. 

- Za ples oko šipke treba imati snagu. To je vrsta umjetnosti koja zahtijeva puno truda. Početničke treninge prate suze, znoj i masnice, ali Jennifer je bila najbolja učenica s kojom sam ikad radila, a to se itekako vidi u filmu. Vraški je uvjerljiva i iznimno sam ponosna na nju - rekla je mentorica Johanna.

Fanovi ne kriju oduševljenje Jenniferinim performansom u filmu. 

- J.Lo je čudo od žene! Tko bi joj dao 50 godina... Svaka čast na upornosti i disciplini, još jednom je uspjela posramiti i dvostruko mlađe od sebe - komentirali su joj po društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dal 18.09.2019.

    Moj sinko...toliko je dobra da čovik poželi bit šipka...

  • Papatest 18.09.2019.

    Jadna pojelo ju vrijeme

  • 18.09.2019.

    ona fotka na štangi, taman za jedan dobar liz :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare