Obavijesti

Show

Komentari 52

Jennifer Lopez 'rasturila' ples oko šipke: Bilo je suza i znoja

Jennifer Lopez 'rasturila' ples oko šipke: Bilo je suza i znoja
5

Za ples oko šipke treba imati snagu. To je vrsta umjetnosti koja zahtijeva puno truda. Početničke treninge prate suze, znoj i masnice, ali Jennifer je bila najbolja učenica s kojom sam ikad radila, rekla je mentorica Johanna

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) karijeru je počela kao plesačica, a to je umijeće pokazala u novom filmu 'Prevarantice s Wall Streeta'. Zbog uloge Ramone, šefice striptizeta, dobila je same hvalospjeve. Svjetski mediji već su se raspisali da će zasigurno Jennifer konkurirati za prestižnu filmsku nagradu Oscar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jennifer Lopez slavi 50. rođendan 02:51

Jennifer ne krije da se puno pripremala za ulogu. Čak je i javno podijelila kako su izgledale njezine pripreme. Trenirala je s profesionalnom plesačicom Johannom Sapakie. J.Lo je u sva tri doma, Miamiju, Los Angelesu i New Yorku, ugradila šipke kako bi mogla plesati oko njih. 

- Za ples oko šipke treba imati snagu. To je vrsta umjetnosti koja zahtijeva puno truda. Početničke treninge prate suze, znoj i masnice, ali Jennifer je bila najbolja učenica s kojom sam ikad radila, a to se itekako vidi u filmu. Vraški je uvjerljiva i iznimno sam ponosna na nju - rekla je mentorica Johanna.

Jennifer Lopez conquering pole dancing

Fanovi ne kriju oduševljenje Jenniferinim performansom u filmu. 

- J.Lo je čudo od žene! Tko bi joj dao 50 godina... Svaka čast na upornosti i disciplini, još jednom je uspjela posramiti i dvostruko mlađe od sebe - komentirali su joj po društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak