To je to što me zanima!

Jennifer: Marc mi je rekao da ću mu biti žena čim me vidio

Prvi put kad me vidio, rekao mi je da ću jednog dana biti njegova supruga. Šest godina nakon toga vjenčali smo se, napisala je pjevačica u memoarima 'True Love'
Vidi originalni članak

Marc Anthony (46) nedavno je objavio da se zaručio s 26-godišnjom manekenkom Shannon De Lima. Objava je stigla svega jedan dan nakon što je njegova bivša supruga objavila autobiografiju u kojoj, između ostalog,  piše i o njihovoj ljubavi i odnosu. 

- Čim smo se prvi put vidjeli, prvo što mi je rekao bilo je: 'Jednog dana bit ćeš moja supruga' - napisala je Jennifer Lopez (45) u svojim memoarima koje je naslovila 'True Love' (Prava ljubav).

Jennifer i Marc upoznali su se 1998. na Broadwayu gdje je on igrao u predstavi 'The Capeman'. Upoznali su se iza pozornice i odmah je bilo očito da među njima postoji 'kemija'. Svega šest godina nakon toga vjenčali su se. U braku su dobili sada šestogodišnje blizance Maxa i Emme. Odlučili su se rastati 2011. godine. 

- Hvala Bogu na filmu 'Ljubav nema pravila' koji sam gledala deset puta. Taj film pomogao mi je da prebrodim najteže trenutke - napisala je Lopez u memoarima koje je posvetila djeci koja su je, kaže, spasila. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sanci77 07.11.2014.

    na trecoj slici NIJE Shanon nego Chloe Green(bivsa cura)....vi bolje da ukinete ovu sprdnju od rubrike!!!

  • vjeverica29 07.11.2014.

    26 i 46 pa sretno dok on ne ostari jos vise a ona dalje ode u pecanje :)

  • vikica27 06.11.2014.

    oni nisu par,previše se ona ističe..Ben joj je dobro pristajao,visok i zgodan

Komentiraj...
Vidi sve komentare