To je to što me zanima!

Jennifer ne krije zadovoljstvo: 'Željela je Brada na proslavi...'

Velika proslava okupila je sve ljude koji Jennifer nešto znače, a uzvanici ju opisuju kao glumičino slavljenje dosadašnjeg života. Ipak, Pitt nije imao poseban tretman
Vidi originalni članak

Nakon što se na proslavi njezinog jubilarnog 50. rođendana ukazao i bivši suprug Brad Pitt (55), koji je fotografima pokušao izmaknuti ušavši na stražnji ulaz, slavljenica Jennifer Aniston (50) ne krije zadovoljstvo njegovim dolaskom, ali i svojom odlukom da ga ipak pozove. Glumica je dugo vijećala i na koncu prelomila, a sad je sigurna da je donijela ispravnu odluku, otkrio je izvor blizak paru za People

Velika proslava okupila je sve ljude koji Jennifer nešto znače, a uzvanici ju opisuju kao glumičino slavljenje dosadašnjeg života. Ipak, Pitt nije imao poseban tretman. 

IZ MEKSIČKOG SIROTIŠTA Majka u pedesetima: Jennifer Aniston posvojit će djevojčicu

- Jennifer ga je srdačno pozdravila, popričali su i kratko se družili, no gostiju je bilo puno i Jennifer se morala pobrinuti da sve prođe u redu i da svima bude na raspolaganju - pojasnio je izvor. 

Unatoč ovoj izjavi koja sugerira više pristojnost i dobre manire nego li prisnost između bivšeg bračnog para, mnogi su ih odmah pohitali spariti i oživjeti njihovu nekadašnju ljubav. 

Na rođendan Jennifer Aniston stigla su mnoga poznata holivudska imena kao što su glumica Gwyneth Paltrow (46), voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (61), Kate Hudson (39), Demi Moore (56), glumac i redatelj George Clooney (57), a pojavio se čak i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt (55) s kojim se, navodno, ponovno počela viđati.

Iako je proslavila 50. rođendan, Jennifer bi na izgledu i figuri mogle zavidjeti mnoge mlađe kolegice. Glumica se proslavila ulogom u humorističnoj seriji 'Prijatelji', a uloga konobarice Rachel Green obilježila je njezinu karijeru.

U seriji 'Prijatelji' odigrala je ukupno 238 epizoda, a za tu ulogu osvojila je nagrade Emmy i Zlatni globus te tako postala najbolje plaćenija glumica u televizijskoj seriji s prihodom od nevjerojatnih milijun dolara po epizodi.

Glumila je u mnogim uspješnim filmovima poput 'Predmet obožavanja', 'Napokon Polly', 'Moja lažna žena', 'Obitelj Miller', 'Kako se riješiti šefa' i 'Prekid', a upravo je po ulogama u komedijama ostala najprepoznatljivija.

Udavala se dva puta. Osim braka s holivudskim zavodnikom Bradom Pittom koji je neslavno završio 2005. godine zbog njegove afere s Angelinom Jolie (43), ništa više sreće nije imala ni u braku s glumcem Justinom Therouxom (47). Kada su prvi put i službeno objavili da se rastaju, glumački par naglasio je da je odluka o njihovom konačnom razlazu bila obostrana. 

Američki mediji nedavno su pisali da američka glumica razmišlja o posvajanju djevojčice iz Meksika, a upravo se njezin bivši suprug tome najviše protivio. 

- Jen već godinama pomaže sirotištima u Meksiku i tijekom posljednjeg posjeta jako joj se svidjela jedna djevojčica - rekao je prijatelj glumice za Globe. Djevojčica koju bi holivudska glumica navodno trebala posvojiti ima 13 mjeseci.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.02.2019.

    normalno još ga voli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare