To je to što me zanima!

Jennifer u perici od 54.000 kuna, nije htjela bojiti kosu

Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (40) u novom filmu "Management" glumi trgovačkog putnika. Za ulogu se željela predstaviti u potpuno drugačijem svjetlu te će u filmu postati brineta.
- Htjela je izgledati drugačije nego inače, a opet nije htjela šišati ni farbati svoju kosu - otkriva Melissa Yonkey koja je zadužena za frizure glumaca u filmu. Rješenje su našli u posebno rađenoj perici od 54 tisuće kuna koju je napravio poznati frizer Chris McMillan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • poisonivy228 17.05.2009.

    koliko bi se gladne djece moglo nahraniti tim novcima :/...

  • user_35948 17.05.2009.

    A ova slika bas pokazuje dobro koliko joj je lice od botoxa postalo plasticno, ali dobro, to cijeli HW radi pa eto

  • user_35948 17.05.2009.

    Ma oduvijek je bila diva, to su reziseri Prijatelja davno potvrdili. Istu kosu ima godinama, a vjecno cmizdri jer nije priznata kao potpuna glumica, vec je samo poznata kao glumica u komedijama. Za ostale uloge ponekad je potrebno promijeniti boju kose, mozda se udebljati ili sl. ali Jennifer to nikada nije htjela. Pa zena je pred kamerama ismijala Brada Pitta kada je rekao kako mu je san imati veliku obitelj i rekla je - \"ne znam ja tko mu misli roditi svu tu djecu, pa ja zelim biti glumica\" Dan danas postoji taj intervju, ali svi vole mrziti Angelinu pa eto ... Jenniferin menadzer Huvane nju ima pod kontrolom i osigurava joj naslovnice tabloida u kojima je vjecna zrtva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare