To je to što me zanima!

Jenson Button na vjenčanje potrošio čak pet milijuna kuna

Manekenka i vozač upoznali su se u Tokiju. No 2011. su prekinuli jer su se stalno svađali i međusobno se optuživali za nevjeru. Prekinuli su na šest mjeseci
Vidi originalni članak

Vozač Formule 1 Jenson Button (34) s modelom za donje rublje Jessicom Michibatom (30) u vezi je šest godina.

Par se vjenčao na Havajima, a pozvali su samo najbliže članove obitelji i prijatelje. Bračni par se nakon ceremonije odvezao u Pontiacu. Na vjenčanje su potrošili oko pet milijuna kuna, a gostima su platili boravak u luksuznim hotelima i let privatnim avionom. Manekenka i vozač upoznali su se u Tokiju. No 2011. su prekinuli jer su se stalno svađali i međusobno se optuživali za nevjeru.

Nakon šest mjeseci razdvojenosti odlučili su ponovno biti zajedno. Button je Jessicu zaprosio na Valentinovo 2014. Dugo se pripremao i svojoj djevojci kupio je dijamantni prsten od 2,5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • veruda_1 02.01.2015.

    Super

  • KokoT 02.01.2015.

    Svaka cast novinaru na naslovu.Djeca u 4.razredu to bolje formuliraju.A ovi iznosi u kunama su izgleda samo zbog toga da izgleda jako puno,zar ne ?

  • Kiklopp 02.01.2015.

    Kad će naši novinari naučiti iznose novaca navoditi u stvarnoj valuti a ne nekad u kunama, nekad u eurima, nekad u dolarima? Šmiješno i glupo je kad čitamo da je neko u Australiji plaćao kunama. Navede se iznos u stvarnoj valuti a ako treba objašnjenje onda se navede "što je .... u kunama".

Komentiraj...
Vidi sve komentare