To je to što me zanima!

Jeremy Renner na treningu: 'Ovih 30+ plus slomljenih kostiju će zacijeliti, ojačati'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Želim zahvaliti svima na njihovim porukama i brizi za moju obitelj i mene, poručio je poznati glumac
Vidi originalni članak

Glumac Jeremy Renner (52) imao je tešku nesreću 1. siječnja, kada ga je čisteći snijeg pregazila ralica. Na Instagram profilu podijelio je kako napreduju jutarnje vježbe i oporavak nakon nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jutarnji treninzi, nove odluke promijenile su ovu konkretnu novu godinu. Proizvedeno iz tragedije za cijelu moju obitelj i brzo usmjereno na ujedinjenje djelotvorne ljubavi - poručio je glumac.

- Želim zahvaliti svima na njihovim porukama i brizi za moju obitelj i mene. Puno ljubavi i poštovanja svima vama. Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se zacijeliti, ojačati, baš kao što se produbljuju ljubav i veza s obitelji i prijateljima. Ljubav i blagoslov svima vama - zaključio je glumac u objavi.

Podsjetimo, u javnost su puštene zastrašujuće snimke poziva hitnoj pomoći nakon što se nesreća dogodila.

JAVIO SE OBJAVOM NA TWITTERU Jeremy Renner otkrio da više nije u bolnici: 'Napokon sam doma s obitelji, oporavljam se'

Jeremy je kratko prije nesreće otišao pomoći članu obitelji kojemu se pokvario auto te ga je tada pregazila ralica teška više od 6 tona. Rennerov susjed svjedočio je nesreći pa je odmah pozvao hitnu, a tijekom poziva su se u pozadini mogli čuti glumčevi povici.

OBRATIO SE FANOVIMA Iz bolnice se javio Renner nakon vijesti da mu je stanje loše: 'Baš mi fali moje sretno mjesto'

U pozivu se također može čuti susjed koji je objašnjavao što se dogodilo te rekao kako je glumac pretrpio ozljede rebara, prsa, torza i glave, a rekao je i da je sve 'rezultiralo s puno krvi'.

Jeremy je prije nekoliko dana obavijestio obožavatelje kako je pušten kući gdje će nastaviti svoj oporavak. U objavi je rekao kako s obitelji, kod kuće gleda premijeru druge sezone serije 'Mayor of Kingstown', u kojoj glumac ima jednu od uloga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Brzopoteznik 21.01.2023.

    Ali zbilja bizarno kad čovjek razmisli,mogao je i izgubiti glavu i uzalud sve.........

  • ALLinONE!! 21.01.2023.

    He he he ma he he

  • hemeroidaš 21.01.2023.

    eto ti šta ti je život tamo, imaš milijune, moraš sam voziti ralicu da se iskopaš iz snijega koja te na kraju pregazi..ostatak života potrošiš sve milijune na fizikalne terapije i namještanje polomljenih kosti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare