To je to što me zanima!

Jesmo li možda dobili datum izlaska nove serije 'Punisher'?

Iako je većina smatrala kako bismo mogli ovog razbijača vidjeti na malim ekranima u studenom, posve je moguće kako bi se nova serija o ubojici zločinaca mogla dosta ranije pojaviti
Vidi originalni članak

Nakon što se Punisher pojavio u drugoj sezoni 'Daredevila', bilo je samo pitanje trenutka kada će se glumac Jon Bernthal vratiti u ulogu Franka Castlea, bivšeg vojnika koji postaje smrtonosni osvetnik na ulicama New Yorka. Iako je većina smatrala kako bismo mogli ovog razbijača vidjeti na malim ekranima u studenom, posve je moguće kako će se već u listopadu pojaviti na televiziji.

Časopis 'Total Film' je u jednom svojem broju objavio podatak o dolasku serije, a kako možete vidjeti na fotografiji iz tog lista, datum je 13. listopada.

Na žalost, Netflix nije potvrdio ovu vijest te je posve moguće kako je ista samo greška, no svi pravi fanovi se i dalje mogu nadati.

U seriji 'The Punisher' glume gore spomenuti Jon Bernthal dok podršku rade Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Deborah Ann Woll, Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman i Michael Nathanson. O pravom datumu još uvijek nema govora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare