To je to što me zanima!

Jesse hvali zaručnicu: Seks s Kat je bolji nego sa Sandrom

Bivši suprug Sandre Bullock kaže kako se dosad već pomirio s činjenicom da je njegova prevara kriva za raspad braka. Kaže da je podsvjesno htio da ga uhvate
Vidi originalni članak

Prije godinu dana započeo je aferu s Kat Von D (29) s kojom je neko vrijeme varao Sandru Bullock (46). Zbog njegove nevjere Bullock se odlučila rastati od njega. 

- Kad sam Sandri rekao da sam je varao tresla se i plakala, bila je slomljena - kaže Jesse James (42) koji je sad zaručen s Kat Von D.

U radisjskoj emisiji Howarda Sterna Jesse je rekao kako mu je žao što je prevario Sandru, ali dosad se već pomirio s time što je učinio i normalno živi bez imalo grižnje savijesti.

- Volio sam Sandru i sve to, ali Kat je neusporedivo bolja u krevetu od nje - rekao je Jesse te dodao kako mu se čini da je podsvjesno htio da njegova sada bivša supruga sazna da je vara s majstoricom tetovaže pa je sabotirao vlastiti život. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_57334 05.05.2011.

    meni je ova zenska super, znala sam joj gledati emisiju. cini mi se draga. bar po tome sto sam u emisiji vidila. al on mi je ono..blj.

  • user_49141 05.05.2011.

    Ako se ne varam, ova ima svoju emisiju o tetoviranju na travel & living progranu, a ona je bila neka drruga.

  • user_49141 05.05.2011.

    Mislim da to nije ona ženska s kojom ju je prevario, ona je imala i čelo istetovirano. Provjerite malo informaciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare