To je to što me zanima!

Jessica Biel: Ako me prevariš, dat ćeš mi 500 milijuna dolara

Glumica je zaručniku Justinu Timberlakeu dala do znanja kako nije sigurna da je u braku neće prevariti. Želi da u predbračnom piše da će joj u tom slučaju dati novac
Vidi originalni članak

Justin Timberlake (31) i Jessica Biel (29) zaručili su se tijekom božićnih blagdana nakon četiri godine veze. Prema pisanju američkih medija par trenutačno sastavlja predbračni ugovor. No nesuglasice među njima navodno su nastale jer se pjevač ne slaže s njezinim zahtjevom da u ugovoru bude stavka prema kojoj joj mora isplatiti najmanje 500 milijuna dolara (2,8 milijardi kuna) u slučaju da je prevari.

Izvor blizak paru za časopis Star je izjavio da Justin inzistira da u ugovoru ne budu nikakve stavke o njegovoj vjernosti i isplaćivanju novca, no glumica je unatoč tome ostala pri svojim zahtjevima.

- Uvjerena je da će je, ako se na primjer udeblja tijekom trudnoće, da bi je mogao prevariti - rekao je izvor.

Par je u vezi od 2007. godine, a u ožujku prošle godine nakratko su prekinuli. Pomirili su se u srpnju kada ju je Timberlake posjetio u Torontu gdje je snimala film.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Faktor-S 27.02.2012.

    Ovo je jako pametan potez od Jessice, no zašto se udaje za nekog kome potpuno ne vjeruje. Još kad odbija ovakvu stavku ugovora mislim da je sve jasno. "Najljepša" rastava bila je između one Katy Perry i Russella Branda gdje nije bilo predbračnog ugovora, a on joj nije uzeo ni novčić. Takva stvar mnogo govori o ljudima.

  • Elena22 25.02.2012.

    Pa mislim da bi se Timberlake i trebao bojati, pogledajte koja ramena i ruke ona ima, kad ga derne bit ce gadno...

  • pernica 25.02.2012.

    sve mi je to umjetno, umjetna ljubav, umjetni osmjeh, umjetni odnosi, sve mi to izgleda kao nekakav scenarij u filmu, sve se vrti oko novaca, ti ćeš meni toliko dati, platiti, ako ja ovo ili ono....nek potpišu i ugovor da naplaćuju i poljupce...svaki poljibac 1000 dolara!!!! sve nek naplate jedno drugome!!!! bolesno, bolesno....nema tu ljubavi niti malo!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare