To je to što me zanima!

Jessica Simpson pokazala vitku figuru u jednodijelnom bikiniju: 'Nedostajat će mi sve ovo, ali...'

Pozirala je na jednoj pješčanoj plaži u jednodijelnom kupaćem kostimu crne boje te štiklama. U prvi plan je, zbog proreza na kupaćem, pala njezina linija te preplanuli ten
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (42) uživa na romantičnom odmoru u Meksiku sa svojim suprugom Ericom Johnsonom. Par se kupa i sunča te povremeno dijeli fotografije na društvenim mrežama. Ovog puta Simpson je objavila jednu u atraktivnom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sunce je zašlo za najromantičniji, seksi i zasluženi meksički bijeg s mojim vječnim ljubavnikom Ericom Johansonom. Nedostajat će mi ovo, ali donijet ću kući puno dodatne strasti za sve i svakoga što je sigurno - napisala je glumica uz objavu dok se opraštala od Cabo San Lucasa.

Pozirala je na jednoj pješčanoj plaži u jednodijelnom kupaćem kostimu crne boje te štiklama. U prvi plan je, zbog proreza na kupaćem, pala njezina linija te preplanuli ten. Mnogi su primijetili i koliko se njezine noge čine znatno dužima te vitkijima. U kratkom periodu sakupila je mnoštvo lajkova te komplimenata na račun svog izgleda.

MRŠAVIJA NO IKAD Jessica Simpson zabrinula je fanove: 'Ne vjerujem da si to ti'

'Sex bomba', 'Prekrasna', 'Blistaš', 'Prezgodna', 'Goriš', 'Savršena', pisali su Jessici pratitelji ispod fotografije, dok joj je Paris Hilton (41) stavila emotikon goruće vatrice.

Inače, pjevačica je rodila troje djece u osam godina, a u skidanju kilograma joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. godine u braku je s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, bila je udana za glazbenika Nicka Lacheya (48).

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO PORODA' 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BabaYaga 27.08.2022.

    Prava obuća za hodanje pješčanom plažom u badiću 😅

  • tajnamoja 27.08.2022.

    Daleko je to od neke atraktive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare