To je to što me zanima!

Jessica Simpson za 4,72 mil. kn prodala fotografije kćerkice

Jessica je dobila znatno manji iznos novca od drugih zvijezda. Jennifer Lopez je za fotografije blizanaca dobila 34,7 milijuna kn, a Brad i Angelina čak 63,6 milijuna kn
Vidi originalni članak

Nakon rođenja kćerkice Maxwell Drew 1. svibnja, Jessica Simpson (31) prodala je ekskluzivna prava na njezine fotografije za 800,000 dolara (4,72 ).

Prema tvrdnjama izvora za portal Women's Wear Daily, Jessica je ekskluzivna prava na fotografije svog prvog djeteta prodala časopisu People.

Jessica je dobila znatno manji iznos novca od drugih zvijezda. Jennifer Lopez je za fotografije svojih blizanaca, kćeri Emme i sina Maxa, dobila 6 milijuna dolara (34,7 milijuna kn) dok su Brad Pitt i Angelina Jolie navodno za fotografije blizanaca Vivienne i Knoxa dobili čak 11 milijuna dolara (63,6 milijuna kn).

Za razliku od njih Beyonce i Jay-Z odbili su sve ponude i prve fotografije kćeri Blue Ivy Carter objavili na društvenoj mreži Tumir.

- Zaljubljena sam u svoju kćer. Želim plakati svaki put kada gledam u nju. Majčinstvo je najbolja stvar koju sam doživjela - napisala  je nedavno Jessica na svom Twitteru.

Pjevačica je zaručena za ragbijaša Erica Johnsona (32).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ostvaren 13.05.2012.

    zašto bi morala donirati? ako ima budala koje će plaćati za takve gluposti zašto bi onda morala nekome nešto dati. vi kao ne bi prodali slike djece, uuuu, podala djecu, da, osigurala im budućnost aaaaaaaaaaaaaaa

  • Lezbejka 12.05.2012.

    Prodaju svoju djecu fuj

  • eddy1973 12.05.2012.

    Tako je .Za te ogromne novce može se pomoći drugima kojima je to potrebno i na čije fotografije ljudi okreću glavu i sigurno ne izdvajaju tolike svote novca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare