To je to što me zanima!

Jesu li bebe nova moda među našim zvijezdama?

Je li slučajno da ovako veliki broj poznatih postaju roditelji ili očekuju prinove u isto vrijeme? Mislite li da je nekim zvijezdama beba modni dodatak?
Vidi originalni članak

Velika većina žena koje "drmaju" Hollywoodom su trudne, nedavno su rodile ili planiraju trudnoću. Jessica Alba posljednja je u nizu zvijezda koje su dobile prinovu, a gotovo svi svjetski mediji očekuju trenutak kad će roditi, trenutačno najpoznatija svjetska trudnica, Angelina Jolie. Nedavno su rodile i Jennifer Lopez, Tori Spelling i Halle Berry. Poznate Hrvatice povele su se za svjetskim trendom i očekuje nas pravi baby-boom među našim zvijezdama. Posljednja je vijest o trudnoći objavila Branka Krstulović, a "šuška" se kako je u blaženom stanju i Ivana Banfić. Već se zna da će oko Nove godine roditi Anica Kovač. Nešto prije toga roditelji bi trebali postati Tony Cetinski i Ivana Nobilo. Mladen Petrić je još jedan naš nogometni reprezentativac koji će uskoro dobiti dijete. Prije nešto više od dva mjeseca rodio se i maleni nasljednik, Ivica Todorić. Jesu li se naše zvijezde povele za primjerom svojih stranih kolegica ili je jednostavno "nešto u zraku"? Očekuje li nas nova generacija hrvatskih jet-settera ili zvijezda koje će krenuti stopama svojih poznatih roditelja?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • exessive 19.06.2008.

    slavni su pametni a ostali koji gladaju njihove izdrkotine su budale jer na njima zaradjuju koda nemaju dovoljno... koga boli za tudje izdrkotine ??

  • happynutty 14.06.2008.

    Pa vjerujem da su neki slavni toliko bolesni da im bebe i jesu modni dodatak, ali ipak vjerujem da među njima ima i onih normalnih. Nekad mi je žao te djece koja se rađaju od malena pod pritiskom, jebeš takvo djetinjstvo,.

  • Hana-Sk 11.06.2008.

    Brijem da je ovo najgluplja tema do sada! Da nije možda da je 24 sata ponestalo inspiracije pa sad izmišlja i sere kvake. Koga je još briga za to??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare