To je to što me zanima!

Jesu li otkrile previše? Modeli u ljepljivim bikinijima postali su veliki hit: 'Manje je nekad više!'

Mnogi su komentirali kako takvi kupaći kostimi izgledaju ‘bolno’ ili kao da će se odlijepiti svakog trena. Alvarez je inspiraciju za ovaj trend dobio još prije 13 godina kad je radio kao fotograf
Vidi originalni članak

U Miamiju je počeo tjedan mode naziva “Miami Swim Week ”, a najviše je pažnje privukla revija modnog brenda “Black Tape Project” na kojoj su modeli hodali u bikinijima od ljepljivih traka po tijelu.

- Manje je više - rekao je Joel Alvarez koji je projekt pokrenuo 2008. upravo u Miamiju.

Dodao je kako mu je prvi put na reviju došla i majka.

- Za bikinije koristim više različitih vrsta ljepljivih traka, od zrcalnih, svjetlucavih do metalik - rekao je.

MILANSKI TJEDAN MODE Čudnovata modna revija: Okviri za slike i gitare umjesto haljina

Mnogi su komentirali kako takvi kupaći kostimi izgledaju ‘bolno’ ili kao da će se odlijepiti svakog trena. Alvarez je inspiraciju za ovaj trend dobio još prije 13 godina kad je radio kao fotograf.

- Bio sam početnik i radio s modelom koji je predložio da koristim izolir traku na njoj. Iskreno, nisam imao pojma zašto je to htjela, ali da ju usrećim, pokušao sam koristiti traku kao odjeću. Jednostavno sam ju omotao u crnu traku. Izgledala je kao dvije božićne šunke umotane u ovitak - rekao je Joel.

Njegove revije uvijek izazovu najviše pljeska.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Vito1 14.07.2021.

    Maaaa daaaajjjj. Samo si zamislite što će doživljavati kad će skidati ljepilo koje se "upije" u kožu. I s prstiju ga je teško skinuti.

  • TataMata_1 13.07.2021.

    U neka dobra stara vremena toples je bio normalna stvar, nudisti su imali svoje plaže , nitko se nije zgražao na bradavice. a ovo danas je veliko sranje.. na slikama kvadratići, da se ne vidi, crne trake preko guze, da se ne vidi...djevojka obuče topić i kratke hlače i izbace ju iz aviona...Ja bih nazad u sedamdesete ... sve je bilo bolje...

  • 13.07.2021.

    Tako obucene neke prolaze i kroz grad. Mozda koja krpica vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare