Obavijesti

Show

Komentari 2

Čudnovata modna revija: Okviri za slike i gitare umjesto haljina

Čudnovata modna revija: Okviri za slike i gitare umjesto haljina
42

Ovogodišnja revija na Milanskom tjednu mode iznenadila je kreativnim odjevnim predmetima, a modeli koji su ih nosili su između ostalih Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Small...

Milano Fashion Week je modna revija koja je u toku s posljednjim modnim trendovima, nerijetko s pomakom, no i dalje u domeni izrazite ženstvenosti. Manifestacija kolekcije za jesen i zimu priprema se u veljači ili ožujku svake godine, a proljetno ljetna manifestacija u rujnu ili listopadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovogodišnja revija iznenadila je kreativnim odjevnim predmetima, a modeli koji su ih nosili između ostalih su Gigi Hadid (24), Irina Shayk (33), Joan Small (31), a tu se našla i manekenka Kaia Gerber (18) koja je nosila zanimljive kombinacije. Najprije je prošetala u suknji i topu s istim uzrokom, a na kombinaciju nije nosila grudnjak. Potom je odjenula kostim u obliku gitare.

Kaia Gerber at MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019

Druge su djevojke isto nosile 'neobične' kreacije: haljine s krilima, s plaštem, široke hlače, okvir u kojoj je slika gole žene, a sve je bilo u šarenim bojama. 

Kaia Gerber at MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) također je plijenila poglede kada je na pisti na Versaceovoj reviji za proljeće 2020. prošetala u replici haljine koju je nosila na dodjeli Grammyja 2000. Milanu se već dugi niz godina, uz bok Parizu, pridaje najviše pozornosti i baš svi uspješni modeli upravo ovdje nose revije, dok su milanske ulice rezervirane za svečani hod najvećih street style zvijezda današnjice.

POGLEDAJTE GALERIJU:

MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019
MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019 MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019 MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019 MOSCHINO SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 19/09/2019

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak