To je to što me zanima!

Vlasti na Floridi spremaju se pomilovati Jima Morrisona

Aktualni guverner Floride, Charlie Crist prije isteka mandata mogao bi ga pomilovati. Za to do 9. prosinca vlastima u svojoj državi mora predati zahtjev za pomilovanje
Vidi originalni članak

Prije čak 41 godinu na koncertu u Coconut Groveu blizu Miamija skinuo je hlače tijekom nastupa i pjevao gol te simulirao seks. Zbog toga su ga američke vlasti 1969. odlučile kazneno goniti. Sud mu je za opsceno ponašanje odredio novčanu kaznu od 2600 kuna i šest mjeseci zatvora. Pušten je uz jamčevinu, no bojao se da će ipak morati odslužiti šest mjeseci iza rešetaka pa je pobjegao u Pariz gdje je 1971. umro.  

Aktualni guverner Floride, Charlie Crist, prije isteka mandata mogao bi pomilovati pokojnog pjevača grupe The Doors. Da bi se to dogodilo Charlie do 9. prosinca vlastima u svojoj državi mora predati zahtjev za pomilovanje kako bi ga razmotrili. Ukoliko vlasti na to pristanu, pjevača će posthumno pomilovati zbog pokazivanja intimnih dijelova tijela u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jolllyy 10.12.2010.

    pustite ga da počiva u miru....... a mislim da među ŽIVIMA ima i više nego dovoljno nevino osuđenih i da zaslužuju priliku za pomilovanje!

  • Ira27 10.11.2010.

    Jim sigurno ne može dočekat taj dan...P.S. Molim admina da mi ne obriše komentar!

  • tomislaw90 10.11.2010.

    bogati pustite covjeka da pociva u miru ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare