To je to što me zanima!

Joan Collins (78): I sad uživam u seksu iako mi je libido slabiji

Glumica kaže kako sad nema jaku želju za seksom kao što je imala s 30, ali i dalje jako uživa u intimnim trenutcima sa svojim 32 godine mlađim suprugom Percyjem
Vidi originalni članak

Percy i ja imamo jako dobar i skladan život u svakom pogledu. Naravno da se seksamo i u tome ne vidim ništa nenormalno, kaže Joan Collins (78).

Alexis iz 'Dinastije' dodala je kako se sa svojim 32 godine mlađim suprugom Percyjem Gibsonom ipak ne seksa prečesto jer joj je libido ipak malo pao. 

- Kad imate 30 godina hormoni vam divljaju, a kad dođete u moje godine stvari se mijenjaju - kaže Joan i dodaje kako je maštarija o seksu 18 puta tjedno ionako muška fantazija, a ne ženska. 

Glumica dodaje kako je seks s godinama sve bolji te da upravo zbog toga i na pragu osamdesetih uživa u trenutcima intime.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zippysnake 26.08.2011.

    Hocu je, hocu je , hocu je! Bas mi je SEXI mackica!

  • medenka 24.08.2011.

    Dobro je to znati, pogotovo kada se približavaš tim godinama, a one ili oni kojima je to FUJ neka već danas prestanu to raditi, bez obzira na sadašnje godine. Ionako mladi danas niti nemaju pojima što je to ljubav, što je to sex. Oni samo gledaju sa koliko se para raspolaže. Kad tad će shvatit da je to sredstvo za smirenje, Pa zar je onda i naša slavna kolumnistica Žuži Jelinek "FUJ"? Ona je veliki pristalica sexa i u poznim godinama...Pa što na to kažete?

  • bipa 24.08.2011.

    :'( zgadili ste mi dan....... muuuuuubuuuuubbbubbuubbbbuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare