To je to što me zanima!

Joan Rivers umrla je od istog lijeka kao i Michael Jackson?

Pacijenti bolnice u kojoj je Rivers bila na endoskopiji grla potvrdili su da im Propofol daju prije tog zahvata te prije kolonoskopije. Prevelika doza može biti smrtonosna
Vidi originalni članak

Službeni uzrok smrti komičarke Joan Rivers još nije poznat, ali izvori bliski istrazi tvrde da bi to mogao biti lijek Propofol, isti od čije je prevelike doze preminuo i Michael Jackson. Rekli su to izvori za Radar Online. Propofol je anestetik koji u prevelikoj dozi može biti smrtonosan.

Joan je tijekom rutinskog zahvata prestala disati. Liječnici su je tada stavili u induciranu komu i preselili na odjel intenzivne njege gdje je tjedan dana ležala u bolnici Mount Sinai na Manhattanu i bila prikopčana na aparate koji su je održavali na životu. Unatoč svim naporima liječnika da je održe na životu, Rivers je preminula u 82. godini nakon što joj je stalo srce. 

- Istražitelji sumnjaju kako je anestezija bila uzrok tome što je prestala disati - dodao je izvor, a pacijenti bolnice u kojoj je Rivers bila na endoskopiji grla potvrdili su da im Propofol daju prije tog zahvata te prije kolonoskopije. 

Kralju popa lijek protiv bolova je dao njegov privatni liječnik Conrad Murray (61) koji je zbog pjevačeve smrti osuđen na četiri godine zatvora, ali odslužio je samo dvije. 


Idi na 24sata

Komentari 20

  • MarketStreet 06.09.2014.

    Propofol nije lijek nego anestetic

  • MoranaCo 05.09.2014.

    Čini mi se da za smrt slavnih osoba uvijek nađu krivca, kao da bi oni trebali živjeti vječno ...ili su krivi liječnici, ili depresija ili droga, pa moraju od nečega umrijeti!

  • user_105498 05.09.2014.

    Kod nas za takve zahvate ne daju ništa,svaki put kad sam radila endoskopiju grla nisam dobila ništa,ali bila sam u komi zbog anafilaktičkog šoka za vrijeme uvoda u anesteziju,poslije se testiranjem utvrdilo da sam bila alergična na 3 medikamenta koja sam primila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare