To je to što me zanima!

Joe Jonas progovorio o razvodu tijekom nastupa: 'Bio je ovo težak tjedan, ne vjerujte svima'

Joe i Sophie su prvi put počeli izlaziti nakon što su se povezali na Instagramu 2016., a vjenčali su se 2019. godine
Vidi originalni članak

Glazbenik Joe Jonas (34) progovorio je o razvodu od Sophie Turner (27) ispred punog Dodger Stadiuma. Joe je na stadionu nastupao sa svojim bendom Jonas Brothers.

Nakon razvoda je oživjela Emily Ratajkowski dijeli savjete 'Šik je razvesti se u 30-ima. Još si zgodna, a slobodna. Čestitam'

- Bio je ovo težak tjedan. Samo želim reći, ako nešto ne čujete iz mojih usta, nemojte vjerovati. Hvala svima na ljubavi i podršci. Ja i moja obitelj vas volimo - rekao je Joe.

Nakon što se vijest o njihovom razvodu proširila, brojni su stali na stranu Sophie pa je Joe svojim obožavateljima poručio da ne vjeruju svemu što čuju.

Inače, Joe je podnio zahtjev za razvod u utorak, nakon četiri godine braka. Razlog je razlika u njihovim životnim stilovima. Sophie navodno voli zabavu, a Joe ostati kod kuće.

Joe i Sophie su prvi put počeli izlaziti nakon što su se povezali na Instagramu 2016. Turner je u intervjuu za Harper's Bazaar UK rekla da joj je Jonas poslao poruku na platformi iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Njih dvoje dobili su svoje prvo dijete 2021., a već sljedeće su objavili kako čekaju drugo. Tako su u srpnju 2022. dobili drugu djevojčicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare