To je to što me zanima!

'Joey' je nagovorio kolegicu da ne odustane od snimanja serije

Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem', ispričala je glumica
Vidi originalni članak

Američka glumica Lisa Kudrow (56) u jednom je intervjuu otkrila kako ju je kolega Matt LeBlanc (52) nagovorio da ne odustane od uloge u kultnoj seriji 'Prijatelji', u kojoj je zaigrala simpatičnu Phoebe, dok je Matt u seriji glumio Joeyja.

- Glumila sam glupe cure, naravno, ali to jednostavno nisam bila ja. Osjećala sam se kao govno, prevarila sam ih. Na audiciji sam bila jedina koja se mogla nositi s cijelim audicijskim procesom i mislim da sam zato dobila ulogu. Morala sam se jako truditi da budem Phoebe. Jako sam se mučila, a onda me LeBlanc pitao što mi je - ispričala je Lisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je to 1997., kad je lik Phoebe glumila već tri godine.

- Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem. Ne moraš se toliko mučiti. Opusti se.' I bio je u pravu - prisjetila se Lisa koja je nakon toga nastavila igrati Phoebe sljedećih sedam godina.

'Prijatelji' su se prikazivali do 2004., a prva epizoda emitirana je prije 25 godina. Ukupno je snimljeno 234 epizoda u 10 sezona. Glumcima je ponuđena i 11. sezona, ali ponudu su odbili uz objašnjenje da bi to uništilo reputaciju serije i 'razvodnilo' priču.

Tijekom snimanja nitko od glavnih glumaca nije bio plaćen više ili manje od ostalih. 'Prijatelji' su se neprestano emitirali na mnogim servisima i televizijama diljem svijeta. Zbog toga je ovo i danas jedna od najuspješnijih serija ikad snimljenih.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 28.09.2019.

    najbolji je bio joey :)

  • Pero Cigla 27.09.2019.

    nisam nikad gledao Prijatelje jer su mi djelovali nezanimljivo i usiljeno. Zašto je to tako popularno...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare