Show

Komentari 11

'Joey' je nagovorio kolegicu da ne odustane od snimanja serije

'Joey' je nagovorio kolegicu da ne odustane od snimanja serije

Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem', ispričala je glumica

Američka glumica Lisa Kudrow (56) u jednom je intervjuu otkrila kako ju je kolega Matt LeBlanc (52) nagovorio da ne odustane od uloge u kultnoj seriji 'Prijatelji', u kojoj je zaigrala simpatičnu Phoebe, dok je Matt u seriji glumio Joeyja.

PA/Pixsell

- Glumila sam glupe cure, naravno, ali to jednostavno nisam bila ja. Osjećala sam se kao govno, prevarila sam ih. Na audiciji sam bila jedina koja se mogla nositi s cijelim audicijskim procesom i mislim da sam zato dobila ulogu. Morala sam se jako truditi da budem Phoebe. Jako sam se mučila, a onda me LeBlanc pitao što mi je - ispričala je Lisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilo je to 1997., kad je lik Phoebe glumila već tri godine.

- Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem. Ne moraš se toliko mučiti. Opusti se.' I bio je u pravu - prisjetila se Lisa koja je nakon toga nastavila igrati Phoebe sljedećih sedam godina.

'Prijatelji' su se prikazivali do 2004., a prva epizoda emitirana je prije 25 godina. Ukupno je snimljeno 234 epizoda u 10 sezona. Glumcima je ponuđena i 11. sezona, ali ponudu su odbili uz objašnjenje da bi to uništilo reputaciju serije i 'razvodnilo' priču.

Tijekom snimanja nitko od glavnih glumaca nije bio plaćen više ili manje od ostalih. 'Prijatelji' su se neprestano emitirali na mnogim servisima i televizijama diljem svijeta. Zbog toga je ovo i danas jedna od najuspješnijih serija ikad snimljenih.

Najčitaniji članci