Obavijesti

Show

Komentari 11

'Joey' je nagovorio kolegicu da ne odustane od snimanja serije

'Joey' je nagovorio kolegicu da ne odustane od snimanja serije
6

Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem', ispričala je glumica

VIDEO

Američka glumica Lisa Kudrow (56) u jednom je intervjuu otkrila kako ju je kolega Matt LeBlanc (52) nagovorio da ne odustane od uloge u kultnoj seriji 'Prijatelji', u kojoj je zaigrala simpatičnu Phoebe, dok je Matt u seriji glumio Joeyja.

PA/Pixsell

- Glumila sam glupe cure, naravno, ali to jednostavno nisam bila ja. Osjećala sam se kao govno, prevarila sam ih. Na audiciji sam bila jedina koja se mogla nositi s cijelim audicijskim procesom i mislim da sam zato dobila ulogu. Morala sam se jako truditi da budem Phoebe. Jako sam se mučila, a onda me LeBlanc pitao što mi je - ispričala je Lisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

serija prijatelji 01:24

Bilo je to 1997., kad je lik Phoebe glumila već tri godine.

- Rekla sam mu: Ne mogu, mislim da nemam to u sebi, ne znam što radim... A on mi je odgovorio: 'Smiri se, ti si ona. Možeš ti to, radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem. Ne moraš se toliko mučiti. Opusti se.' I bio je u pravu - prisjetila se Lisa koja je nakon toga nastavila igrati Phoebe sljedećih sedam godina.

'Prijatelji' su se prikazivali do 2004., a prva epizoda emitirana je prije 25 godina. Ukupno je snimljeno 234 epizoda u 10 sezona. Glumcima je ponuđena i 11. sezona, ali ponudu su odbili uz objašnjenje da bi to uništilo reputaciju serije i 'razvodnilo' priču.

Tijekom snimanja nitko od glavnih glumaca nije bio plaćen više ili manje od ostalih. 'Prijatelji' su se neprestano emitirali na mnogim servisima i televizijama diljem svijeta. Zbog toga je ovo i danas jedna od najuspješnijih serija ikad snimljenih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru

Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna
Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...
EKSKLUZIVNE FOTKE

Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...

Pjevačica je oko 11 sati stigla u pratnji odvjetnika Čede Prodanovića te prijatelja i suradnika Filipa Miletića na Općinski prekršajni sud