To je to što me zanima!

Joga na pučini: Hilaria Baldwin se izvijala po suprugovoj jahti

Dok je na Alecovoj jahti u bikiniju radila komplicirane i neobične poze, instruktorica joge bila je na oprezu i nadala se da se ispred broda neće pojaviti velika sante leda
Vidi originalni članak

Instruktorica joge ponovo je pokazala svoje umijeće dok se izvijala po suprugovoj jahti. Hilaria Baldwin (30) u neobičnoj je pozi u crnom bikiniju pokazala koliko je gipka. 

- Na oprezu sam. Nadam se da sante leda nisu ispred nas dok sam u ovom bikiniju - napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. 

Supruga Aleca Baldwina (56) već je vježbala jogu na brodu. Prije tjedan dana objavila je fotografiju na kojoj leži na stolcu s glavom prema dolje i drži kormilo, a svima zabrinutima za njenu sigurnost dodala je da zapravo ne upravlja ona plovilom. Hilaria si je početkom godine zadala izazov da svaki dan na društvenoj mreži objavi fotografiju na kojoj radi jogu na neobičnom mjestu. Tako je do sada već poze iz joge radila u kadi, kod pedikera, u autu, dok pegla, uz bazen, na bageru,  a i Aleca je jednom iskoristila umjesto prostirke.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 26.06.2014.

    kak je ova dosadna....

  • cvita1 26.06.2014.

    ovo je zasigurno nevjerojatno i nesvakidašnje....(na jahti....instruktorica joge....isteže se...). pa stoga i članak u novinama. Čestitam fotografu i novinaru!

  • mm2111 26.06.2014.

    odoh na wc

Komentiraj...
Vidi sve komentare