To je to što me zanima!

John Legend i Juanes održali koncert za Most ispred zatvora

Koncert je rezultat zajedničkih napora umjetnika i udruge aktivista, nazvane, pazite sad, Most. Udruga se zalaže za poštivanje prava imigranata bez dokumenata
Vidi originalni članak

Dvije velike pop zvijezde, John Legend i kolumbijski pjevač Juanes , održali su mali koncert ispred centra za zadržavanje imigranata u Arizoni.  U tom centru, naime, oko 1500 imigranata bez dokumenata čeka deportaciju. Slavni je dvojac, između ostaloga, izveo i obradu hita Boba Marleya, ‘Redemption Song’, a video snimku nastupa donosimo ispod teksta. Koncert je rezultat zajedničkih napora umjetnika i udruge aktivista, nazvane, pazite sad, Most (Puente) . Udruga se zalaže za poštivanje prava imigranata koji s obiteljima, ali bez dokumenata, dolaze u SAD svakodnevno:

-Nitko od ovih ljudi nije zatvoren zbog nekog kriminalnog djela. Njihov je jedini grijeh što su u Ameriku došli bez dokumenata. Zato su ovdje, a i zbog toga što nemaju novac za eventualnu jamčevinu - rekao je Legend za Associated Press.

Koncert je pratilo sedamdesetak aktivista, ali je snimka koju možete pogledati, obišla svijet.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • napoleonov sin 23.01.2016.

    šta se dešava s glazbom od 2011?nitijedna dobra pjesmaod 2011 naovamo...muškarci koji plaču,adele,ellie goulding, sam smith,edie sheeran,.ajme majko gasim radio odmah,ima tiuće nepoznatih lipih pisama chill out i deep house,soulful house a nikad neće bit na radiju.

  • PT 23.01.2016.

    Što je ovo, danas se nezna koji je članak "dulji" od kojega....

  • lolitta 23.01.2016.

    a zamislite jedan zivi u SAD-u a drugi je iz Kolumbije i oni ce pjevat za prava imigranata bez dokumenata. nek zapjevaju SAD-u i Kolumbiji da ih prime bez dokumenata. lako je tudim k***** koprive mlatit, mrs

Komentiraj...
Vidi sve komentare