To je to što me zanima!

Johnny B. Štulić: Sumnjam da bi Azra ponovno harala

Legendarni vođa zagrebačke grupe kaže da ne zna kako da se opet "ušteka". Buduće koncerte je otpisao, ali povratak u studio ga još uvijek zanima
Vidi originalni članak

Legendarni frontmen Azre nedavno je za sarajevski Dnevni avaz dao jedan od svojih rijetkih intervjua. Johnny, koji se prije 15-ak godina povukao u okolicu Uterchta, u razgovoru komentira nagađanja o ponovnom okupljanju benda. Kaže da bi ga nešto moralo natjerati da ponovno zasvira jer je onda bilo drugo vrijeme. Priznaje kako bi se mogao vratiti u studio, ali svirke uživo je otpisao. Johnny misli kako Azra više ne bi bila toliko popularna kao onda kada su harali pozornicama. Kao primjer, usporedio je sebe i Gorana Bregovića na Youtubeu. Brega ima oko milijun i pol slušanja, a Azra oko sto tisuća, što ga je navelo da kaže kako se on ne može mjeriti s Bregovićem.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_72940 06.01.2011.

    četnici & ustaše učite iz ovoga npr. stih iz Pavela "govoriš mi o idei o patriotizmu generacije da li je to skup interesa nekorisnih ljudi iili nešto vrijedno robije"

  • me myself and i 24.06.2008.

    iskreno barem,ovo je narodnjacki momenat koji ce da traje jos dugo dugo kakva azra

  • jaci 24.06.2008.

    ovo je njegova gluoa izjava........vrati se covjece ......ja sam 85 godiste i rado bi dosla na koncert jer si legenda.............pa sta ako ces pare uzeti i treba nostalgija je davno prosla a nama ces pruziti 2 i po sata uzivanja u tim nikad zaboravljenim hitovima................. njegove pjesme i pjesme bijelog dugmeta znam jer sam sve od brata naucila i usput zavoljela .::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare