To je to što me zanima!

Johnny Depp u porukama naveo da će udaviti bivšu ženu, spaliti njezino tijelo pa spavati s njim

Nakon toga ću je**ti njezino spaljeno tijelo kako bih bio siguran da je mrtva, pročitao je odvjetnik pa opet upitao Deppa je li dobro pročitao poruku
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Depp (58) u četvrtak je ponovno svjedočio protiv bivše supruge Amber Heard (35) koja ga je prethodno optužila za obiteljsko zlostavljanje. Sada su isplivale i poruke koje je Depp navodno slao glumcu Paulu Bettanyju (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Udavimo je prije nego što je spalimo - samo je dio poruke koje je Johnny poslao svom dugogodišnjem prijatelju Paulu, s kojim je 2014. godine glumio u znanstveno-fantastičnom filmu 'Transcendence' te 2015. u akcijskoj komediji 'Mortdecai'.

- Jesam li dobro pročitao? - upitao je Amberin odvjetnik Benjamin Rottenborn tijekom suđenja, a na što je Depp odgovorio potvrdno.

Rottenborn se zatim ispričao sudu te poroti zbog rječnika koji će koristiti. Pročitao je iduću poruku koju je Johnny poslao prijatelju, a glasila je ovako:

- Nakon toga ću je**ti njezino spaljeno tijelo kako bih bio siguran da je mrtva - pročitao je odvjetnik pa opet upitao Deppa je li dobro pročitao poruku.

- Sigurno jesi - odgovorio mu je glumac.

- To ste napisali ženi koja će vam kasnije postati supruga - pitao je kasnije Benjamin, a Johnny je ponovno odgovorio potvrdno.

Dotaknuo se odvjetnik i poruke iz 2014. godine koja je, navodno, poslana nakon leta iz Bostona za Los Angeles. Depp je tada bio pijan i bezobrazan.

- Pio sam cijelu noć prije nego što sam pokupio Amber. Nisam jeo danima. Drogirao sam se, popio pola boce viskija, tisuću red bullova, tablete, dvije boce šampanjca - glasila je poruka koju je glumac poslao prijatelju.

Pročitao je Benjamin i poruke koje je Depp poslao 17. siječnja 2013., ali nije precizirano kome.

- Je li stigla ta bezvrijedna ku**a? Maznut ću je prije nego što je pustim unutra, ne brini - glasila je jedna od poruka.

GLUMAC IZNIO NIZ OPTUŽBI FOTO Dokazi sa suda Deppa i Heard: 'Prvo je bio šamar, a onda daljinski ili čaša u glavu'

Johnny je priznao da ga je otac jednom udario šakom u glavu.

- Imao sam 15 godina. Zamolio me da odvedem psa u šetnju ili tako nešto, da iznesem smeće. Samo sam rekao da ne želim, a onda sam dobio brz i poprilično jak udarac u glavu. Toliko jak da mi je odzvanjalo - izjavio je Depp, a odvjetnik se zatim dotaknuo poruka koje je glumac slao pjevaču Eltonu Johnu (75) 2012. godine.

- Progutalo bi me čudovište da nije bilo tebe, to je jednostavna činjenica - napisao je Johnny tada pjevaču koji mu je pomogao da se izvuče iz pakla droge.

Pročitao je odvjetnik još jednu poruku koju je Depp poslao 9. travnja 2015., a koja je navodno bila upućena Amberinoj sestri Whitney.

- Dobro sam ja... No, ne želim više vidjeti tu prljavu Amber - glasila je poruka.

Benjamin je glumca upitao je li ju takvom nazvao za vrijeme braka.

- Da, gospodine - odgovorio mu je Depp.

Podsjetimo, dan ranije pustila se na sudu i audiosnimka na kojoj glumica priznaje kako je fizički napala bivšeg supruga. Razgovor je navodno snimio Depp, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku vrijeđati ga i udarati rukama, ali i drugim opasnim predmetima. 

- Nisam te lupila. Žao mi je što ti nisam dala pošteni šamar. Ja sam te udarala, ne lupila - rekla je Amber na snimci, a glumac je dodao: 

- Nemoj mi govoriti kakav je osjećaj kada te netko lupi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blago tebi jesi pametan 22.04.2022.

    psihijatrija teška

  • barica_30 22.04.2022.

    Eto, a neki dan clanak kako je ona njega mlatarala, udarala i zlostavljala. Veliki dio muskih komentatora odmah se naslo moralizirati i prozivati udruge, babe, feministkinje... , istina je da su i jedan i drugi dva osebujna egotripera i luđaka koja su se međusobno zlostavljala. Bokic!

  • 22.04.2022.

    Ovo dvoje su negdje na istom levelu lud ila, umjesto da su se odmah razišli, gledali su kako jedno drugo što više fizički i verbalno povrijediti. Slučaji za prom..., oboje, kakvo suđenje..? Žao mi je njega kao glumca, oduvijek mi je bio top, jer se znao ufurati u bilo kakvu ulogu, ostalo je dre/k.

Komentiraj...
Vidi sve komentare