To je to što me zanima!

Johnny Galecki zavodi: Tko je misteriozna brineta koju grli?

Fanovi su primijetili tetovažu u obliku srca na njezinoj desnoj nozi, te pretpostavili da je to Alaine Marie Meyer koja je prije mjesec dana objavila fotografiju s Johnom iz Malibua
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Johnny Galecki (43) zaintrigirao je obožavatelje fotografijom na društvenim mrežama gdje na plaži grli brinetu čije se lice ne vidi. Budući da nije označio tko je ta žena, pratitelji su odmah počeli nagađati tko bi to mogao biti. 

Fanovi su primijetili tetovažu u obliku srca na njezinoj desnoj nozi, te pretpostavili da je to Alaine Marie Meyer koja je prije mjesec dana objavila fotografiju s Johnom iz Malibua. Alaine mu je i ostavila komentar ispod nove objave u kojem je napisala 'moja ljubav'. 

No, nisu svi istog mišljenja. Neki obožavatelji su pomislili, budući da John voli zavoditi kolegice, da je riječ o Anni Friel (42).

Također su nagađali je li glumac s djevojkom s fotografije u vezi ili su samo prijatelji. 

TAJILI SU VEZU 'Kaley mi je više od bivše, ona je još važan dio mojeg života'

- Oženi se već jednom - napisala mu je jedna obožavateljica, dok su neki zaključili da je zagrljaj s fotografije isključivo prijateljski.

Usput su se i našalili, pa ga 'napali' jer grli drugu ženu, a ne kolegicu Penny, odnosno Kaley Cuoco (32) s kojom je i bio u vezi neko vrijeme. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Papatest 14.08.2018.

    Tko je Johny

  • 14.08.2018.

    dobro izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare