To je to što me zanima!

Jole hitovima oduševio Green Gold: Novu čekam u Vodicama

Nakon koncerta u Green Gold Clubu slijedi zagrijavanje za utorak i doček Nove godine. Prve minute 2014. Jole će dočekati u Vodicama u hotelu Olympia
Vidi originalni članak

Joško Čagalj Jole u petak je 'protresao' prepuni Green Gold Club. Jedan od najiščekivanijih koncerata, još jednom je potvrdio zašto je Jole toliko uspješan i omiljen među publikom. Zagrebački klub bio je premalen za sve one koji su posljednji vikend u ovoj godini htjeli provesti u društvu popularnog pjevača. Nekoliko tisuća ljudi do ranih jutarnjih sati zabavljalo se na najboljoj i najvećoj fešti u gradu koju je samo za njih priredio splitski glazbenik.

Publika i Jole pjevali su kao jedno, a najveći hitovi poput ˝Bagrem bijeli˝, ˝Samac˝,˝Sto godina samoće˝, ˝Ja ti mogu biti tata˝ i ˝Pokajnik˝ nizali su se jedan za drugim. 

Green Gold je po treći put ugostio 'kralja zabave', a kako se čini Jole se udomaćio i najavio ponovni dolazak. Svi oni koji su bili dio ovog koncerta za pamćenje svakako će se složiti da je ovo bio najbolji način da se uplovi u posljednji vikend 2013. godine i lagano pripremi za doček Nove godine koja nam već kuca na vrata.

Nakon koncerta u Green Gold Clubu slijedi dan, dva odmora i lagano zagrijavanje za utorak i doček Nove godine, a prve minute 2014. Jole će dočekati u Vodicama u hotelu Olympia.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matej1987 28.12.2013.

    jole je nas najpozitivniji pjevac i po meni najbolji zabavljac!! kad bend ode, jole svira sam jos pola sata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare