To je to što me zanima!

Jole i supruga organizirali su rođendansku proslavu kćeri Ivi: 'Sve najbolje za mladu princezu'

Čini se kako je Iva nosila dvije kreacije. Dnevna varijanta bila je ružičasta haljina, a noćna kratka crna bez jednog ramena. Oba roditelja čestitala su kćeri rođendan na društvenim mrežama, a njihovi pratitelji su se pridružili
Vidi originalni članak

Glazbenik Joško Čagalj Jole (50) i njegova supruga Ana Čagalj (40) proteklog su vikenda organizirali kćeri zabavu povodom njezina 16. rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponosni roditelji priredili su Ivi rođendansko slavlje u skladu s njezinim željama i angažirali su profesionalnog dekoratera za aranžiranje proslave. Djelić atmosfere podijelili su na svojim društvenim mrežama.

Jole je prije proslave pozirao s kćeri, koja je za tu prigodu odjenula kratku ružičastu haljinu. Prostor su ukrašavali baloni u ružičastoj te zlatnoj boji. Pjevač te supruga Ana objavili su i fotografiju na kojoj Iva pozira samostalno.

Čini se kako je Iva imala dvije kreacije. Dnevna varijanta bila je ružičasta haljina, a noćna kratka crna bez jednog ramena. Oba roditelja čestitala su kćeri rođendan na društvenim mrežama, a  njihovi pratitelji su se pridružili čestitkama.

'Princezi sve najbolje', 'Predivna je', 'Koja lijepa ženska', 'Sve najbolje za mladu djevojku', pisali su.

RAZNJEŽIO PRATITELJE Jole čestitao rođendan supruzi u emotivnoj objavi: 'Moj svemir'

Jole i Ana roditelji su četvero djece - kćeri Ive, Eme i Tije, te sina Ivana Luke. Ove godine je Jole proslavio okrugli, pedeseti rođendan. Tom je prigodom izjavio kako ima samo jednu želju.

 - Osim dobrog zdravlja svima oko mene - nemam. Smatram se sretnim čovjekom: imam divnu obitelj, i užu i širu, a i da mi se na profesionalnom planu ne ostvari više nijedna želja, ne bih se tužio - rekao je.

Ana je jednom prilikom za RTL Ekskluziv ispričala kako Jole uživa u svakom trenutku sa svojom djecom kad je kod kuće, a naročito vrijeme provodi s malenim sinom.

- Jedan dan mi je rekao: 'Mi smo pola sata uživali na krevetu i pričali'. On toliko uživa s njim, zbog čega sada, kada je na putu, stalno šalje poruke kako jedva čeka doći i stisnuti ga - rekla je tada.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S GORANOM BOŠKOVIĆEM IZ ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’

Idi na 24sata

Komentari 9

  • opančar x 24.10.2022.

    Zakaj je magla na faci ili je jole nokautirao

  • ludaluda 24.10.2022.

    e Jole Jole,razočarao si me sad kad znam neke stvari o tebi,duboko razočarao

  • Suncokret🌞 24.10.2022.

    Neka ste svi zivi i zdravi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare