To je to što me zanima!

Jole posvetio emotivnu objavu supruzi Ani, proslavili zajedno Valentinovo i 51. rođendan...

U utorak je pjevač objavio romantičnu fotografiju sa suprugom povodom Dana zaljubljenih, a danas je na Instagramu opet podijelio ljubavni trenutak njega i supruge
Vidi originalni članak

Pjevač Joško Čagalj, svima poznatiji kao Jole, danas je napunio 51 godinu. Rođendan je proslavio u društvu svoje supruge Ane (41), pa je tako na Instagramu podijelio i njihovu zajedničku fotografiju.

- Proslava Valentinova i rođendan u najljepšem društvu - napisao je i zahvalio se svima na čestitkama. 

vatreni doček u Livnu Dražen Zečić i Jole nastupaju za prijatelja Dalića: 'Odmah smo pristali, Livno nam nije daleko'

Dan prije, odnosno u utorak, supruzi je uputio i romantičnu poruku povodom Dana zaljubljenih.

- Najslađi od svih zvukova je glas žene koju volimo - poručio je u opisu, a fotografije s dvostrukog slavlja objavila je i Ana u svojim pričama na istoj platformi.

Glazbenik, čije su pjesme 'Zove, zove, Jole, Jole', 'Kada žene tulumare', 'Duša od papira' neizostavne na svakoj zabavi, jednom nam je prilikom otkrio kako su godine za njega samo broj.

- Odjednom se iz tridesete stvoriš u pedesetoj, ali zdravlje me služi, energija me služi, osjećam se puno mlađe, ali ipak su godine tu - poručio je tada.

Podsjetimo, Ana i Jole vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka. Slavlje su nastavili u splitskom restoranu, čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama - Tonči Huljić (61). U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sina Ivana Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare