To je to što me zanima!

Jolie na NBC-u potvrdila: Brad i ja posvajamo dijete

Glumica je do sada posvojila troje djece. Prvog sina Maddoxa (6) je usvojila u Kambodži, Zaharu (3) u Etiopiji, a Paxa Thiena (4) u Vijetnamu
Vidi originalni članak

Hollywoodska dobrotvorka Angelina Jolie (33) planira posvojiti još jedno dijete, a o tome je progovorila u emisiji "Today Show" na NBC-u gdje je ujedno promovirala novi film "The Changeling".
- Brad i ja imamo nešto na pameti ali ne želim ništa više govoriti. Ne možemo posvojiti još djece sve dok najmlađi članovi obitelji ne napune šest mjeseci  - rekla je Jolie koja je izgledala sretno.
Blizanci Vivienne Marcheline i Knox Loen rođeni su u srpnju u Nici, što znači da bi slavni par novo dijete mogao posvojiti početkom slijedeće godine. Glumica je istaknula kako njenoj djeci ne smeta stalno "seljakanje" iz države u državu. Njih to, kaže Angelina, zapravo jako veseli. Kad ju je voditelj Matt Lauer upitao što danas misli o svojoj izjavi "najsretnija sam kad sam sama", glumica se nasmijala i dodala: - Mislim da sam srela pravu osobu i ne želim biti bez njega niti želim više biti sama kao nekada".
Ona je do sada posvojila troje djece. Prvog sina Maddoxa je usvojila u Kambodži, Zaharu u Etiopiji, a Paxa Thiena u Vijetnamu. Osim njih, ima i troje biološke djece, i to kćer Shiloh (2) i tromjesečne blizance. Obitelj Jolie - Pitt narednih nekoliko mjeseci boravit će u Njemačkoj gdje su iznajmili vilu pored jezera, jer Brad tamo snima novi film s Quentinom Tarantinom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • corn flakes 17.10.2008.

    Bez obzira na svu pomoć (koju sigurno imaju), kao i na želju (bilo za djecom ili kako pobijediti glasine), smatram da su u ovom momentu malo pretjerali. Duboko poštovanje i njima i svim posvojiteljima!!!!

  • tajnamoja 17.10.2008.

    Šta će s djecom kad je Brad ostavi?

  • ONK 17.10.2008.

    sve si je to ona super zamislila, ali jednog dana kad dođe podjela imovine bit će barem malo rasizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare