To je to što me zanima!

Jolie odbila Pittov prijedlog da se sve dogovore oko razvoda

On pokušava kupiti Angelinu. Nakon što su ga lani ispitivali zbog zlostavljanja sina i nakon što je priznao da ima problema s alkoholom, nema što izgubiti, tvrdi izvor blizak bivšem paru
Vidi originalni članak

Brad Pitt (53) navodno je ponudio Angelini Jolie (42) da uzme pola njegova bogatstva koje se procjenjuje na više od 250 milijuna dolara, no ona za to ne želi čuti. Navodno Angelina i dalje inzistira da Pitt manje vremena provodi s njihovih šestero djece.

- On pokušava kupiti Angelinu. Nakon što su ga lani ispitivali zbog zlostavljanja sina i nakon što je priznao da ima problema s alkoholom, nema što izgubiti - tvrdi izvor blizak bivšem paru. Dodao je kako su Bradu prioritet djeca, s kojima želi provoditi što više vremena.

- Brad i Angelina godišnje na tjelohranitelje djece potroše milijun dolara. Brad i dalje želi sudjelovati u tom trošku - kaže prijatelj para. Dodao je da glumac i dalje želi da se Angelina nesmetano bavi humanitarnim radom bez da se brine o financijama. 

Brad i Angelina objavili su da se razvode lani u rujnu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plik 24.11.2017.

    kad pomislim da je ovakav pić..vac glumil jednog Ahileja.. joj,joj....

  • 23.11.2017.

    I bogati placu?

  • 23.11.2017.

    Kako je ta veza izgledala na početku..nemožeš vjerovati da je do ovoga došlo.On joj daje novac??a ona naravno uz to i povrijeđeno odbija, neće ni čuti za njega...Ma tko bi rekao da će se ovakve stvari odvijati..nekako tužno gledati takav kraj ljubavi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare