To je to što me zanima!

Jon Bon Jovi šarmirao žensku posadu na 60-metarskoj jahti

Američki glazbenik se prošetao Cavtatom, a nakon što su ga prepoznali obožavatelji, nije mu bilo teško podijeliti i nekoliko autograma...
Vidi originalni članak

Američki glazbenik Jon Bon Jovi (57) sa suprugom Dorotheom Hurley (56) i sinovima Romeom (15) i Jacobom (17) ljetuje u Cavtatu gdje je jučer stigao. Roker je još 2011. uživao u čarima Dubrovnika, a iste godine imao je i koncert u Zagrebu. No ovaj put, došao je isključivo turistički s obzirom da nema najavljenih koncerata u našim krajevima. 

Bon Jovi je stigao na 60-metarskoj jahti Rarity, a popričao je i s članicama posade koje nisu ostale imune na šarm slavnog rokera. 

Luksuzna motorna jahta privukla je brojne poglede. Sagradila ju je tvrtka Rossinavi 2008., ima maksimalnu brzinu od 17 čvorova te može primiti 12 gostiju u šest kabina.

Glazbenik se prošetao Cavtatom, a nakon što su ga prepoznali obožavatelji, nije mu bilo teško podijeliti i nekoliko autograma. 

Jon Bon Jovi je gotovo 30 godina u braku sa suprugom koju zna još iz srednjoškolskih dana. Miljenik je ženskih srca diljem svijeta, ali svoju privatnost drži podalje od očiju javnosti pa ne objavljuje na društvenim mrežama fotografije s lokacija na kojima se nalazi.

Ipak, njegov sin Jacob, pohvalio se videom s njihove luksuzne megajahte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A otkrio je i da se navečer prošetao Dubrovnikom...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Papatest 27.06.2019.

    Kada gostuješ u dva i pol muškarca onda ti je karijera već u totalnoj komi

  • Papatest 27.06.2019.

    Ta jahta je ćorak samo 12 gostiju na toliku veličinu.Kada Kubanci putuju za Majami na 10 metara dužine ima 40 gostiju

  • Mthesecond 25.06.2019.

    Sve su ga slusale kao klinke,on navikao s zenama,godi mu sto se motaju oko njega,vrate ga u mladost,gode muskom egu..Bitno da zena ne dozna :)) Kad moze Dzeger obarati zene s nogu ima jos vremena I za njega :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare