To je to što me zanima!

Joni Mitchell povlači glazbu sa Spotifya, a James Blunt 'prijeti' s novim tužnim pjesmama...

Young je glazbu htio ukloniti zbog voditelja Joea Rogana koji je, kako tvrdi Young, 'širio lažne vijesti o cjepivu'. Ispostavilo se da je Young upravu, a Spotify je stao uz Rogana
Vidi originalni članak

Mogu imati Joea Rogana ili Younga. Ne oboje, napisao je legendarni kantautor Neil Young (76) u otvorenom pismu Spotifyu i čini nam se pokrenuo podjelu među glazbenicima.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Youngov zahtjev za uklanjanjem glazbe je bio voditelj najpopularnijeg podcasta ''The Joe Rogan Experience'', Joe Rogan (56), koji je kako tvrdi Young 'širio lažne vijesti o cjepivu'. Ispostavilo se da je Young upravu. No, idući dan Spotify je stao uz Rogana i povukao svu Youngovu glazbu. 

GLAZBENI SERVIS GA JE NALJUTIO Neil Young zatražio da uklone svu njegovu glazbu sa Spotifya: 'Vi i Joe Rogan širite fake news'

Kantautorica Joni Mitchell (78) stala je uz svog Kanađanina Younga. - Odlučila sam ukloniti svu svoju glazbu sa Spotifya. Neodgovorni ljudi šire laži koje ljude stoje života. Solidarna sam s Neilom Youngom i globalnom znanstvenom i medicinskom zajednicom u tom pitanju -  priopćila je Mitchell u otvorenom pismu. Od mlađe generacije, javio se James Blunt (47), vlasnik hitova ''You are beautiful'' i ''Goodbye my lover'' koja je na neko vrijeme bila zabranjena na britanskim postajama zbog prevelike tuge koju je pjesma budila u ljudima. On se oglasio na Twitteru. - Ako Spotify odmah ne ukloni Joe Rogana, pustit ću novu glazbu na platformu - našalio se Blunt i dodao hešteg ''you were beautiful''.

Do prošlog tjedna, nitko nije povlačio glazbu s Spotifya, ta glazbena platforma je izašla ususret pjevačici Adele (33), pa pjesme njezinog novog albuma moramo slušati bez preskakanja za potpuni doživljaj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 31.01.2022.

    Goodbye my lover Goodbye my friend You have been the one You have been the one for me

  • MòlloM 31.01.2022.

    Joe Rogan je zakon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare