To je to što me zanima!

Jordan: Alex više nije čovjek u kojeg sam se nekada zaljubila

Starleta je u svom priopćenju napisala da se njezin uskoro bivši suprug Alex Reid promijenio i da više nije čovjek u kojeg se zaljubila jer je postao opsjednut slavom
Vidi originalni članak

Starleta Katie Price (32) progovorila je o razlozima zbog kojih je ostavila svog uskoro bivšeg supruga Alexa Reida (35). Jordan tvrdi da je napravila sve što je bilo u njezinoj moći kako bi se ona i borac u kavezu rastali u prijateljskim odnosima. No, misli da se on promijenio te da više nije čovjek u kojeg se zaljubila jer je postao opsjednut slavom. Unatoč želji da se rastanu prijateljski, Katie kaže da je njihov odnos postao nepopravljiv i svoj brak smatra greškom. Majka troje djece, koje ima iz prvog braka, priznala je da su Alex i ona imali mnogo problema proteklih mjeseci. Alex je u utorak torbe sa svojom odjećom preselio u kuću svoje majke. U posljednje vrijeme boravio je u kući svoje uskoro bivše supruge protiv njezine volje. Od nje je zatražio da mu isplati 17,7 milijuna kuna kako bi potpisao papire za rastavu.

- Alexova želja da se promovira u javnosti promijenila je naš odnos i doprinijela našem otuđenju - napisala je Katie u svom priopćenju.

Potvrdila je da su Alex i ona pristali sastaviti službeno priopćenje o rastavi nakon čega je on to odbio jer mu je trebalo neko vrijeme da o svemu razmisli.

- Vidjela sam mnogo lažnih priča i Alexovih fotografija s mojim sinom u teretani. Alex je bio u potpunosti svjestan da sam željela djecu zaštiti od očiju javnosti. Osjećam se iznevjereno jer je to napravio dok smo razgovorali o našem odnosu - rekla je starleta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ppeerroo 19.01.2011.

    on je opsjednut slavom, a ti ne?? hmmmm.

  • Dancy_1 19.01.2011.

    To se desava i desit ce se sa svim popularnim ljudima... ne moze i jare i pare, nesto mora da ide ukrivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare