To je to što me zanima!

Jordan htjela grupnjak s vozačem, ljubavnik se ljuti

Iako su prije par dana izmjenjivali nježnosti na bazenu i balkonu, Katie Price i Alex Reid na povratku u Veliku Britaniju jedva su razgovarali
Vidi originalni članak

Starleta je u šali pitala svog nabildanog vozača, Brazilca Saula, hoće li se seksati utroje s njom i njenim ljubavnikom, borcem Alexom Reidom (34). Ljubavnik se navodno naljutio jer je Saul još nabildaniji od njega i sad jedva razgovara s Katie Price (31). Tijekom doručka, koji su jeli posljednji dan odmora u Španjolskoj, par uopće nije razgovarao. Izgledali su puno drugačije nego u posljednja dva dana, tijekom kojih su se mazili na bazenu.
- Jordan je dragala Saula po bicepsu i dvosmisleno komentirala kad je on nju i Alexa pokupio na aerodromu, ali i svaki put kad je nakon toga došao do njihova apartmana. Komentirala je kako je velik i jak. U jednom trenutku počela ga je zavoditi i rekla mu je da se želi seksati s njim i Alexom. Cijelo vrijeme je pričala samo o seksu. Uopće je nije bilo sram skinuti gornji dio kupaćeg kostima i pokazati grudi pred njima. Alex se naljutio jer je ona na kraju poklanjala više pažnje Saulu nego njemu - otkrio je britanskom The Sunu jedan Saulov prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • novajlija 06.08.2009.

    ma dajte je ovamo nece joj past sex na pamet godinu

  • kritičarka123 06.08.2009.

    Pa ako je birat između Raula i one spodobe...RAULLLL!!!!!!! :)))

  • HellbAni_1 06.08.2009.

    ja bi htio bit njen vozac :D ... pa nek me upita., al ne u troje ;) ... jedino ako dopelja neku svoju frendicu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare