To je to što me zanima!

Jordan je povraćala preko ograde nakon divlje vožnje

Jordan je u Londonu snimala svoj reality show. S ljubavnikom boksačem bila je u lunaparku i nakon jedne vožnje joj je pozlilo. Navodno je trudna
Vidi originalni članak

Britanska starleta Katie Price (31) na snimanje u Thorpe Park povela je ljubavnika, boksača u kavezima Alexa Reida (34). Nakon luđačke vožnje “vlakom smrti” Jordan je pozlilo. Povraćala je preko ograde u lunaparku. Za ruku ju je cijelo vrijeme držao brižni dečko. Novopečeni par vrlo je zaljubljen. Navodno čak planiraju i dijete. Ipak, u njihovu zajedničkom domu ne cvjetaju ruže. Alexu su zasmetale slike Jordanina bivšeg supruga Petera Andrea (36) u spavaćoj sobi.
- Katie ne želi da djeca zaborave oca, pa je posvuda stavila slike s vjenčanja. Jednu čak drži pored kreveta - otkrio je izvor za Daily Star. Iako Jordan isprva nije htjela razvod, Peter nije odustao. Razveli su se prije tri tjedna, i to za samo 42 sekunde. Peter više nije mogao podnijeti njezine noćne izlaske. Imaju dvoje djece, Juniora (4) i Princess (2), a Jordan s nogometašem Dwightom Yorkeom (37) ima slijepog sina Harveya (7).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aannaa 01.10.2009.

    opet moram jedno te isto komentirat - najodvratnija osoba! zbog njezinog šmrkanja i lokanja u trudnoći rodila je slijepog sina i sad to jadno siroče, ni krivo ni dužno, zbog te kurv.tine mora ispaštati... fuuuuj.... gadura prokleta!!!

  • spavuljak 01.10.2009.

    ovoj zenskoj bi se doista bilo naj zaposlit ka lutka u izlogu butige...jer toliko je prirodna da je to cudo! A pameti na izvoz naravno...

  • Spir1t 30.09.2009.

    koliko se j**e bilo bi čudo da nije trudna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare