To je to što me zanima!

Jordan kao Freddie Mercury s perikom i dlakama po tijelu

Starleta je na pozornici kopirala nastup Freddieja Mercuryja u spotu grupe Queen za pjesmu 'I Want Break Free'. Članovi žirija bili su oduševljeni njezinim nastupom
Vidi originalni članak

Katie Price (32), umjetničkim imenom Jordan javnosti je poznata kao model, žena, majka, autorica, reality zvijezda i modna dizajnerica. No, gledatelje humorističnog showa 'Zaplešimo', Jordan je iznenadila kad se na pozornici pojavila maskirana u Freddieja Mercuryja. Pojavila se odjevena u kratku crnu suknju, rozu majicu bez rukava, s lažnim grudima i crnom perikom na glavi. Outfit je upotpunila brčićima i lažnim dlakama po tijelu. Cilj je bio dočarati nastup Freddieja Mercuryja u spotu grupe Queen za pjesmu 'I Want To Break Free'. Tijekom nastupa s još dva muškarca, starletu su u publici došla podržati njena djeca, sin Junior i kćer Princess. 

- Volim vas Katie Price. Ovaj nastup je bio odličan. Sada možete reći da ste odlični u plesu kao što ste odlični i u svemu ostalome što radite - ocijenio je Katein nastup član žirija Graham Norton. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kun 20.02.2011.

    nemoj mi freddia kopirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare