To je to što me zanima!

Jordan se hvali fotografijama s odmora: 'Sunčam stražnjicu'

Majka četvero djece odlučila si je priuštiti odmor, a fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Na njima nema njezinog supruga Kierana Haylera
Vidi originalni članak

Britanska starleta pohvalila se fotografijama s odmora u Portugalu gdje je sa sobom povela i svojih četvero djece. Katie Price (35), poznatija kao Jordan, fotografijama pokušava zabilježiti što više trenutaka u životu svog osmomjesečnog sina Jetta, kao i dragocjenih trenutaka s ostalo troje djece, no na društvenim mrežama nije propustila objaviti ni fotografije svoje stražnjice kao ni one u bikiniju. 

- Sunčam stražnjicu - napisala je Katie pored svoje fotografije u bikiniju.

Na fotografijama koje je podijelila nije bilo njezinog supruga Kierana Haylera  za kojeg se prošle godine udala na Bahamima. Katie je nedavno izjavila da bi voljela imati još jedno dijete. 

- Bilo bi lijepo kad bih imala još djece, ali o tome ću razmišljati kad budem spremna. Još nije došlo to vrijeme - zaključila je Katie koja je pored najmlađeg Jetta, majka i 11-godišnjeg Harveya te Juniora (8) i Princess (6). 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • travson 01.06.2014.

    dobre gace

  • minaj 13.04.2014.

    četvero djece četiri alimentacije, žena živi od budala a i tetovaža mi se sviđa,, dala mi je ideju, bolje tako nego se satrat od posla i još šetam psa u slobodno vrijeme

  • ojdimidojdimi 13.04.2014.

    a meni se leđa lani dvaput ogulila od rada na suncu.............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare