To je to što me zanima!

Jordan se u taksiju mrtva pijana dirala po međunožju

Britanska starleta i majka troje djece noć je provela u londonskom klubu u društvu sestre. Navodno joj je brak s Peterom Andreom u krizi
Vidi originalni članak

Katie Price (30) u noćni je provod izašla u narančastom džemperu, bijelo-ružičastim čarapama i ružičastim cipelama. Cijelu noć tulumarila je sa sestromb po londonskim klubovima. Posljednji noćni klub napustila je oko pet ujutro. Bila je mrtva pijana. Teturala je i pokušavala držati normalan izraz lica. U tome nije uspjela. Ulazeći u taksi, pridržavali su je da ne padne. Čak ju je troje ljudi, među njima dva muškarca, pokušavalo strpati u automobil. Pri pokušaju da sjedne dignuo joj se i džemper, a Jordan se instinktivno primila za međunožje.
Na ruci nije nosila vjenčani prsten. Već danima se šuška kako je njezin brak s Peterom Andreom u krizi. Imaju dvoje djece, sina Juniora (3) i kćer Princess Tiamii (1). Iz veze s nogometašem Dwightom Yorkeom Jordan ima slijepog i hendikepiranog sina Harveya (6). Dječak je rođen hendikepiran jer je Jordan tijekom trudnoće pila mnogo alkohola i šmrkala kokain.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • anak su namun 18.10.2008.

    jao glupače,ccccc...jadni dječak ....koja jadnica.....

  • tinchyy 18.10.2008.

    neke stvari ne vrijedi komentirati

  • alesiaj 18.10.2008.

    A jadna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare