To je to što me zanima!

Jordanski princ Al Hussein čeka prinovu s princezom Rajwom: 'Prvo dijete im stiže ovog ljeta'

Kraljevski Hašemitski Sud čestita Njegovom Veličanstvu Hašemitskom Veličanstvu Kralju Abdullahu II Ibn Al Husseinu i Njenom Veličanstvu Kraljici Raniji Al Abdullah na ovom događaju, napisali su na X-u
Vidi originalni članak

Deset mjeseci nakon velike svadbe, u Jordanu je ponovno vrijeme za slavlje jer jordanski princ Hussein i njegova supruga, princeza Rajwa očekuju prinovu!

- Kraljevski Hašemitski sud sa zadovoljstvom objavljuje da Njihova Kraljevska Visočanstva prijestolonasljednik Al Hussein bin Abdullah II i princeza Rajwa Al Hussein očekuju svoje prvo dijete ovog ljeta. Kraljevski Hašemitski Sud čestita Njegovom Veličanstvu Hašemitskom Veličanstvu Kralju Abdullahu II Ibn Al Husseinu i Njenom Veličanstvu Kraljici Raniji Al Abdullah na ovom događaju i želi Njihovom Kraljevskom Visočanstvu dobro zdravlje i dobro potomstvo - stoji na X-u, bivšem Twitteru.

USKRŠNJE IZNENAĐENJE Zoološki vrt Zagreb bogatiji za još jednu prinovu! Dan prije Uskrsa stigla je ženka oriksa

Njihovo raskošno vjenčanje bilo je u amanskoj palači Zahran. Tad su se okupila mnoga poznata lica, među njima i Jill Biden te princ William (41) i njegova supruga Kate Middleton (42).

Pratili su ih i brojni Jordanci koji su pohrlili na ulice kako bi na trenutak vidjeli princa i njegovu novu suprugu.

- Nemojte nikada sa sobom nositi nečiju nesreću, već se fokusirajte na ono što želite učiniti. U suprotnom će poljuljati vaše samopouzdanje. Iako mislite da to neće utjecati na vaš moral, hoće - jedan je od savjeta koji je kraljica Rania dala svojoj snahi u svibnju prije vjenčanja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare