To je to što me zanima!

Još jedan legendarni muzičar glumit će u 'Piratima s Kariba'

Nakon što nas je u trećem i četvrtom nastavku 'Pirata s Kariba' svojom glumom obradovao Keith Richards, gitarist Rolling Stonesa, u petom dijelu dobivamo gitarista iz 'suparničkog tima'
Vidi originalni članak

Iako je od samog početka serijala bilo potpuno jasno na osnovu koje osobe je Johnny Depp zasnovao svoju glumu u filmu 'Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera', tek smo u nastavcima dobili službenu potvrdu za to kada se pojavio Keith Richards u ulozi kapetana Teaguea, oca Jacka Sparrowa.

U najnovijem, petom nastavku serijala, kapetanu Jacku i ekipi pridružit će se još jedna rock legenda, Paul McCartney iz 'Beatlesa'. Iako još uvijek nije rečeno koju ulogu će bivši Beatle imati u filmu, zna se da će to biti sporedna uloga manje važnosti, otprilike poput one koju je glumio i Keith Richards.

McCartney se tako pridružio Johnnyju Deppu, Geoffreyju Rushu i Orlandu Bloomu, koji su svi potvrdili povratak svojim ulogama kao kapetan Jack Sparrow, kapetan Barbossa i Will Turner. Podršku će im ovaj put praviti Javier Bardem u ulozi zlobnog kapetana Salazar, Brenton Thwaites u ulozi Henryja, sina Willa Turnera, i Kaya Scodelario kao jedina ženska uloga, umjesto Keire Knightley.

Premda još uvijek nije dostupna radnja iz filma, naznačeno je da će se ovaj put hrabri (ludi?) kapetan Jack boriti protiv zloglasnog kapetana Salazara (Javier Bardem), koji je nakon izlaska iz Bermudskog trokuta odlučio pobiti sve gusare.

Službeni podaci iz Disneya su postavili datum izlaska 'Pirata s Kariba' na  26. svibnja 2017. godine. Službeni naziv filma je 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales', no kao što i sami znate, to se u godini dana može još barem dva puta promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare