To je to što me zanima!

Još jedan nastavak popularnog Pixarovog filma juri nam u kina

Pixar nas je razveselio prvim foršpanom za svoj naredni film, 'Auti 3'. Po svemu sudeći, Munjevitom Juriću i cijeloj njegovoj kompaniji spremaju se mnoga iznenađenja
Vidi originalni članak

Prije deset godina Pixar je snimio jedan od svojih popularnijih filmova, 'Aute'. Tom su se filmu vratili i sa nastavkom 2011. godine, a kako stvari stoje 2017. godine dobit ćemo još jedan nastavak tog serijala.

- Munjeviti Jurić, šampion automobilskih utrka, pokušat će pokazati još jednoj generaciji automobila da je najbolji trkaći auto  kojeg je svijet ikad vidio - službeni je sinopsis filma, iz kojeg se da iščitati da je Munjeviti ipak bez problema 'preživio' lomljavu iz drugog nastavka franšize. U novom filmu protivnik mu je Jackson Storm, dok mu kroz utrke pomaže trenerica Cruz Ramirez.

Pogledajte prvi foršpan

 

Kako je rekao originalni začetnik franšize John Lasseter, u pitanju je film jako sličan originalnom dijelu, a spomenut će se i likovi iz 'jedinice' da bi doživljaj bio bolji. Redatelj je ovaj put Brain Fee koji je na prethodna dva filma radio na priči a sada je dio Pixarovog seniorskog kreativnog tima. Za scenarij je odgovoran Daniel Gerson, koji već ima iskustva jer je radio na nekoliko Pixarovih uspješnica, kao što su 'Čudovišta iz ormara', 'Auti', 'Ekipa za šest' i drugi.

Ovaj 3D film u kina dolazi sredinom lipnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • John Doe Jr. 24.11.2016.

    priprema pozor čekam

Komentiraj...
Vidi sve komentare