To je to što me zanima!

Još jedan povratak: Grupa All Saints spremna za pozornicu

Odluku o povratku donijele su nedavno dok su kao predgrupa pjevale na turneji Backstreet Boysa. Pripremaju nove pjesme, a većinu materijala piše Shaznay
Vidi originalni članak

Girl grupa All Saints , koja je najveću popularnost imala devedesetih godina prošlog stoljeća, sprema povratak na glazbenu scenu. Mel Blatt, Shaznay Lewis, Nicole Appleton I Natalie Appleton već pripremaju nove pjesme. Navodno su odluku o povratku donijele dok su nedavno kao predgrupa pjevale na turneji Backstreet Boysa.

Prvi izvještaji govore da većinu pjesama, kao i uvijek, piše Shaznay. Izvori bliski članicama grupe tvrde da odluka o povratku nema veze s nedavnom objavom da će se na scenu vratiti i nekadašnje ljute konkurentice, Spice Girls. Nedjeljno izdanje ‘The Suna’ piše da je riječ o čistom stjecaju okolnosti jer su neke članice dvaju grupa dobre prijateljice, pa nema riječi o konkurenciji. Podsjetimo, All Saints bile su jedna od najpopularnijih girl grupa na svijetu, do 2002. prodale su više od 11 milijuna primjeraka albuma. Nekoliko su se puta ponovno okupljale i razilazile, zadnji su puta zajedno održale nekoliko koncerata prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Galeb i ja 05.10.2015.

    Za njih je pozornica samo na livadi.

  • Marina1204 05.10.2015.

    Samo malo, zar nije jedna od njh u zatvoru ili tako nešto ? Jer je namjerno i svjesno par godina širila HIV spavajući s kim je stigla ? Mislim da ona crnkinja.

  • Pametna ovca 05.10.2015.

    Koje su pak te?

Komentiraj...
Vidi sve komentare