To je to što me zanima!

Još jedna pogreška na dodjeli Oscara: 'Pokopali' su živu ženu

Snimka na kojoj su se izmjenjivali preminuli zasigurno je najviše šokirala filmsku producenticu Jan Chapman koja je na velikom platnu u Dolby Theatreu ugledala svoju fotografiju
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (48) najavila je 'najteži dio' na 89. dodjeli Oscara. Naime, radilo se o pjesmi 'In Memoriam' Sare Bareilles koja je bila posvećena preminulim filmašima koji su u prošlih godinu dana napustili ovaj svijet.

Snimka na kojoj su se izmjenjivali preminuli zasigurno je najviše šokirala Jan Chapman (66) koja je na velikom platnu u Dolby Theatreu ugledala svoju fotografiju.

Organizatorima se 'omakla' greška pa su uz ime kostimografkinje Janet Patterson koja je umrla u listopadu prošle godine objavili fotografiju Jan Chapman.

- Bila sam u šoku kada sam vidjela da su stavili moju fotografiju na mjestu gdje je trebala biti moja dugogodišnja prijateljica. Još uvijek sam živa i aktivna sam filmska producentica - rekla je Chapman.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • V 27.02.2017.

    Koga brige za hollywoodske narkomane...

  • vader 27.02.2017.

    a di je bud spencer

  • madsen 27.02.2017.

    možda je kukala kao i naše bakice da im je teško i da ih sve boli, neznam jesam li živa i eto , desi se i živima kako ne mrtvima ;DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare