To je to što me zanima!

Još malo pa će voziti uz Hells Angelse: Beyonce na motoru

S osmijehom na licu pjevačica je prednji kotač podignula od poda. Beyonce u travnju započinje s koncertima u sklopu svoje svjetske turneje 'Mrs. Carter Show'
Vidi originalni članak

Obožavatelje svojim izgledom i glasom oduševi svaki put kad se popne na pozornicu, a ovoga puta Beyonce (31) je pokazala i svoju zabavnu stranu. Na Instagramu je objavila fotografiju za koju je pozirala na motoru.

S osmijehom na licu prednji kotač je podignula od poda. Beyonce u travnju započinje s koncertima u sklopu svjetske turneje 'Mrs. Carter Show'. Pjevačica je na Instagramu nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u tuš kabini, a objavila je i fotografije sa kćerkicom Blue Ivy. Zanimljivosti iz privatnog života rado dijeli s obožavateljima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 15.03.2013.

    ♫ spark and it's like gasoline/ i start purring like a machine/ my heart only runs on supreme/ so hot/ give me your gasoline ♫ ....hehe :)

  • teninamama 15.03.2013.

    Nekad mi je bila simpatična, no što dalje, sve mi je više nekako fejk

  • Ivan Car 15.03.2013.

    To je neki motor za djecu.... A ona ide na turneju promovirat novi album koji još nije ni izašao a eć su preko mjesec dana karte u prodaji... koji odvratan očajan potez!

Komentiraj...
Vidi sve komentare